26 / 04 / 2024

Seza Çimento elazığ

Seza Çimento elazığ

Doğu Anadolu'da Türkiye’nin ilk çevreci fabrikası olarak faaliyet gösteren Seza Çimento, 25 kilogramlık torba çimento üretimini yaptı. 

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Yasemin Açık, '100 Kadın Patron' listesinde!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fast Company Türkiye Dergisi'nin bu yıl ikincisini açıkladığı “100 Kadın Patron” listesinde yer aldı.

Yasemin Açık kimdir?

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık kimdir? Yasemin Açık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yasemin Açık'ın biyografisi...

Yasemin Açık Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını arasında!

Seza Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, Fortune Türkiye tarafından bu sene 11’incisi hazırlanan “Türkiye’nin En Güçlü 50 İş Kadını” listesine girdi.

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Seza Çimento Elazığ'da üretime başladı!

Doğu Anadolu'da Türkiye’nin ilk çevreci fabrikası olarak faaliyet gösteren Seza Çimento, 25 kilogramlık torba çimento üretimini yaptı. 

Yasemin Açık 250 milyon dolarlık çimento tesisi kurdu!

Fırat Üniversitesi’nde profesör olan ve TÜRKONFED’de yönetim kurulu başkan yardımcılığı görevini de yürüten Elazığlı Yasemin Açık, memleketinde çimento fabrikası kurdu. 250 milyon dolara kurulan fabrikada yeni ürünler de geliştiriliyor. 

Elazığ'daki çimento fabrikası taşınacak!

Elazığ Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Çimentaş yetkililerine teklif sunulduğu ve çimento fabrikasının yerinde taşınacağı belirtildi.

Elazığ Aksaray, kentsel dönüşüm açısından birinci sırada!

Elazığ’ın en eski mahallesi olan Aksaray Mahallesi Muhtarı Abdullah Bayrak, mahallelerinin en önemli sorunları olarak ifade ettiği Çimento Fabrikası, demir yolu, kentsel dönüşüm ve Suriyeli sığınmacılar konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Ağaoğlu, Elazığ'da çimento fabrikası inşaatını gezdi!

Elazığ’a gelen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Baskil ilçesinde iş kadını Yasemin Açık tarafından dağ eteğinde yapımı devam eden devasa çimento fabrikasını görünce şok olduğunu söyledi.

Elazığ'a çimento fabrikası kuruluyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor. Fabrika 10 bin kişiye ekmek kapısı olacak.

Yasemin Açık Elazığ'a çimento fabrikası yaptırıyor!

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkan Yardımcısı Yasemin Açık, memleketi Elazığ'a 500 kişinin istihdam edilmesini hedeflediği bir çimento fabrikası yaptırıyor.

Elazığ Çimento Fabrikası kaldırılıyor!

Elazığ’da düzenlenen ‘Beton yol uygulamaları’ seminerinde konuşan Vali Ömer Faruk Koçak, çimento fabrikasını hiç kimsenin kaybetmeyeceği, şehrin ve herkesin kazanacağı bir çözüm ile kaldıracaklarını söyledi...

Seza Çimento elazığ Haberi

Seza Çimento elazığ

2016 yılından beri Elazığ’da faliyet gösteren Seza Çimento, Türkiye’nin ilk çevreci fabrikası misyonuyla yatırımlarına devam ediyor. Şirket, 25 kilogramlık torba çimento üretimini gerçekleştiren ilk fabrika oldu. 

Türkiye’nin de taraf olduğu uluslararası sözleşmelerde, elle taşımada ağırlık sınırının 25 kilogram olduğunu hatırlatan Seza Çimento Müdürü Mehmet Ali Baysal, “Biz de 25 kilogramlık torba çimento üretimine başlayarak hem bölgemizde bu alanda var olan talebe karşılık vereceğiz hem de inşaatlarda iş sağlığı ve güvenliğinin gereklerinin yerine getirilmesine katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Bölgesel kalkınma ve bölgelerarası gelişmişlik seviyesinin azaltılmasına katkı sağlayan Seza, 250 milyon dolarlık yatırımla üretime başladı. Baysal, “Tesisimizde, üretime 2016 yılında başladık. O tarihten bugüne de bölgemizin ihtiyaçlarına uygun ürün geliştirmek hedefiyle, sürekli Ar-Ge çalışmaları yapıyor, ürün gamımızı çeşitlendiriyoruz. Toplam 500 çalışanı bulunan Seza...