20 / 04 / 2024

sezen aksunun beylerbeyindeki evi

sezen aksunun beylerbeyindeki evi

Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı, şair Mehmet Akif Ersoy'un evinin yeni sahibi oldu. Sanatçı Sezen Aksu, ev için 1.5 milyon lira ödedi...

Sezen Aksu'nun 22 ay süren ev tadilatı komşularını isyan ettirdi!

Sezen Aksu'nun Beylerbeyi'nde aldığı evdeki tadilatı 22 aydır devam ediyor, bu durum komşularını isyan ettirdi

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Sezen tarafından kuruldu.

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşecek!

Mithat Can Özer ve Alina Boz Çeşme’ye yerleşme kararı aldı. Çiftlere Sezen Aksu'dan ise veto geldi.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

Konut satışında eş onayı!

Küçükçekmece'de aile konutunu çekilen krediye teminat için ipotek göstererek icradan satılmasına sebep olan Gıyasettin Sezen'in eşi Bedriye Sezen'in açtığı satışın iptali davasında aile mahkemesi, eşin rızası bulunmadığı gerekçesiyle tapu kaydını iptali kararını aldı.

sezen aksunun beylerbeyindeki evi Haberi

sezen aksunun beylerbeyindeki evi

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır! Sezen Aksu, yıllardır oturduğu Kanlıca'daki yalısından taşınıyor. Evinin herkes tarafından biliniyor olmasından rahatsızlık duyan sanatçı, uzun süredir aradığı yeni evi Beylerbeyi'nde buldu. Üstelik yeni ev; Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un bir dönem yaşadığı konak.

BOĞAZ MANZARALI

Aksu'nun bu ev için yaklaşık 1.5 milyon lira ödediği öğrenildi. Alım-satım işlemlerinin ardından tadilat başlatılan evde, çalışmalar sürüyor. Dar bir sokakta yer alan ev Boğaz manzarasına hakim bir konumda.

ERSOY 4 YIL YAŞADI

Bina, 1908-1912 yılları arasında ünlü şair Mehmet Akif Ersoy'a ev sahipliği yapmış. Hatta ünlü şair, bu evde Sebil-ül Reşad adlı dergiyi de çıkarmış.

Sabah

...