25 / 04 / 2024

sezen cin

sezen cin

Badaai Taiba Turizm İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Ahmed Mohammed B.Alhawsawi ve Sezen Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Azra Gayrimenkul Yatırımları Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Sezen Ön tarafından kuruldu.

Nowamax Grup Tekstil İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nowamax Grup Tekstil İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile  Bilal Cin ve Erdoğan Cin ortaklığında kuruldu.

Pendik'te kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tam 5 bin bina yıkıldı!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin yaptığı açıklamada, Pendik'te son 10 senede tam 5 bin binanın kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkıldığını söyledi.

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Sezen 2 Gayrimenkul Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 18 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün, Ayşe Servinaz Sezen ve Sezen Gıda ve Kimya Sanayi ortaklığında kuruldu.

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Riva Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 12 milyon TL sermaye bedeli ile İ. M. İskender Pisak, Mehmet İmregün ve Ayşe Servinaz Sezen ortaklığında kuruldu.

Mustafa Sezen Kimdir?

Mustafa Sezen kimdir? Mustafa Sezen’in mesleği nedir? Mustafa Sezen hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yalçın Sezen Kimdir?

Yalçın Sezen kimdir? Yalçın Sezen’in mesleği nedir? Yalçın Sezen, nereden mezundur? İşte detaylar!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sezen Okumuş Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sezen Okumuş tarafından kuruldu.

Kripto paralarla ilgili şok iddia! Bitcoin sıfırı mı görecek?

Çin kaynaklarından Bitcoin hakkında şok eden iddia! Son zamanlarda düşüşe geçen kripto paralardan sonra Cin Bitcoin'in 'sıfıra gidebileceği' konusunda uyarılarda bulundu.

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Geozemin Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Sezen tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Arkatlı Evler projesi için ruhsat alınmadı iddiası!

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ'ın bugüne kadar Pendik'te hayata geçirdiği tüm projeler için kendilerinden ruhsat aldığını bildirerek, son proje proje için de herhangi bir başvuruda bulunmadığını belirtti.

Reysaş GYO'nun Adana'daki deposu 186 bin 440 TL'ye kiraya verildi!

Reysaş GYO'nun Adana Seyhan'daki bin 560 metrekarelik deposu "Kasem Toptan Gıda - Kasım Sezen"e 1 yıllığına 186 bin 440 TL'ye kiralandı.

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaan Grup Isı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Cin tarafından kuruldu.

sezen cin Haberi

sezen cin

Badaai Taiba Turizm İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi; Ahmed Mohammed B.Alhawsawi ve Sezen Cin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 28 Şubat tarihinde kurulan şirketin iş konusu; her türlü seyahat acentaları kurmak kurulmuş acentelara ortak olmak.


Badaai Taiba Turizm İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi, Bekar Sokak No:2...