19 / 04 / 2024

sgk gayrimenkul satış

sgk gayrimenkul satış

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 2018 yılında kamulaştırma ve açık artırma usulü ile 32 gayrimenkulünü sattı. Bu satışlardan 33 milyon 924 bin TL gelir elde edildi.

Sosyal Güvenlik Kurumu 6 ilde 12 gayrimenkulünü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara, İstanbul, Batman, Adana, Elazığ ve Tekirdağ'da 12 gayrimenkul satacak. Ankara'da 2, İstanbul'da 2, Batman'da 2, Adana'da 3, Elazığ'da 1, Tekirdağ'da 2 olmak üzere toplam 12 gayrimenkul bulunuyor..

SGK 3 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor: 160 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından, İstanbul, Bursa ve Tekirdağ illerinde yer alan 24 gayrimenkul satışa sunuldu. Peki SGK tarafından satışa çıkarılan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Gayrimenkullerin ihalesi ne zaman yapılacak?

SGK İstanbul ve Kocaeli'deki 36 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, İstanbul ve Kocaeli'de yer alan 36 gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Jülide Sarıeroğlu: SGK'da ilk gayrimenkulü satan Kılıçdaroğlu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, " SGK gayrimenkul satıyor, batıyor diyenlerin geçmişine baktığımız zaman SGK'de ilk gayrimenkulü satan Kemal Kılıçdaroğlu." dedi.

SGK 10 ildeki 22 gayrimenkulü satıyor!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 10 ildeki 22 gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli ise 66 milyon 165 bin TL olarak belirlendi.

SGK'ya ait 6 ilde 10 gayrimenkul satışa çıkıyor! 1 milyon TL'den başlayan fiyatlar!

Sosyal Güvenlik Kurumu'na ait, 6 ilde 10 gayrimenkul satışa çıkıyor. Emek İnşaat tarafından satışa çıkan gayrimenkullerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL ile 27 milyon 205 bin TL arasında değişiyor.

Yabancılar Türkiye'den yılın 5 ayında 12 bin 543 gayrimenkul satın aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı verilerine göre, yabancılara Türkiye'den yılın 5 ayında 12 bin 543 taşınmaz satıldı. TÜRKİYE'de yılın 5 ayında 12 bin 485 yabancıya, 12 bin 543 gayrimenkul satışı yapıldı.

Tuzla Belediye Başkanlığı 3 adet gayrimenkul satıyor: 7 milyon 94 bin liraya!

Tuzla Belediye Başkanlığı Tuzla merkez ve Aydınlı'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 24 Haziran 2014 tarihinde saat 14:00 'te gerçekleştirilecek...

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu İzmir'de 48 adet gayrimenkul satıyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü İzmir İli, Aliağa İlçesi, Çakmaklı Köyü sınırları içerisinde bulunan 48 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 25 Haziran 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Gayrimenkul satışları yüzde 7,5 geriledi, markalı konut satışı hız kesmedi!

TÜİK verilerine göre, gayrimenkul satışlarında bu yılın ilk dört ayında yüzde 7.5 ve nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12.3'lük düşüş görülse de markalı konut üreticileri satışlardan memnun.

Milli Emlak İzmir'de 3 adet gayrimenkul satıyor: 5 milyon 170 bin liraya!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Karşıyaka Emlak Müdürlüğü İzmir Menemen ve Aliağa'da yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 18 Haziran ve 19 Haziran 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek...

OMV Petrol Ofisi 4 ilde 7 adet gayrimenkul satıyor!

OMV Petrol Ofisi Konya Kuzukuyu Mahallesi, Acıpınar Mahallesi ve Ziyagökalp Mahallesi'nde, Mersin'de tece Mahallesi ve Mezitli Mahallesi'nde, Çanakkale'de Çardak Köyü'nde, Sakarya'da Şevkiye Mahallesi'nde 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı!

28 Mayıs 2014 tarihinde yürürlüğe giren Yeni Tüketici Kanunu ile birlikte ön ödemeli satış sözleşmesini imzalayan tüketicilere yeni haklar tanınıyor. İşte onlardan biri: Gayrimenkul satış sözleşmesinden cayma hakkı..

Emre Erol: Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdü!

TUİK’in bugün yayınladığı konut satış istatistiklerini yorumlayan Keller Williams Türkiye Başkanı Emre Erol, Kredi faizlerindeki artış gayrimenkul satışlarını düşürdüğünü bildirdi. Erol, ikinci el konut satışlarındaki artışı mevsimsel hareketliliğe bağlı

sgk gayrimenkul satış Haberi

sgk gayrimenkul satış

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkulleri sattı. SSK'ya ait olan bu gayrimenkullerin altısı kamulaştırma, 26’sı ise açık artırma usulü ile satıldı. 32 gayrimenkulün satışı ile toplam 33 milyon 924 bin TL gelir elde edildi. 

Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; sağlık hizmetlerinden usulsüz yararlanan kişiler nedeni ile kurum 32 milyon 121 bin 953 TL zarar etti. Kurum içi soruşturma sonucu ceza alan 306 kişiden kaynaklı zararın ise 15 milyon 57 bin 599 TL olduğu açıklandı. 

SGK’nin, “2018 Yılı Faaliyet Raporu”na göre, Türkiye'de prim ve prime ilişkin borçlarını ödeyemeyen milyonlarca vatandaş var. Pek çok kişi ise bu borçlarını yapılandırmak için SSK'ya başvuru yaptı. Başvurular sonucunda  8 milyon 56 bin 447 kişinin borçu yapılandırıldı. Bu kişilerin toplam prim borcunun 157...