19 / 04 / 2024

SH Hafriyat Nakliye İnşaat adres

SH Hafriyat Nakliye İnşaat adres

SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Elmalı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz 2013'te Şirinevler, Maraşal Çakmak Mahallesi'nde kuruldu

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fubien İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Arv Hafriyat Nakliye İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Tuzla'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yaşar Marmara tarafından kuruldu.

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademağa İnşaat Hafriyat Nakliye Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Can Kut tarafından kuruldu.

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbaşaksan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Yaman tarafından kuruldu.

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Bto Nakliye Hafriyat İnşaat Malzemeleri Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Brand Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Halil Tarık Bulut tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akelsan İnşaat Hafriyat Metal Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Çolak tarafından kuruldu.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sasa Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliye Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey Yıldızı Hafriyat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Gülbahar Yıldız tarafından kuruldu.

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Özkaratay İnşaat Petrol Ürünleri Kimyevi Maddeleri Gıda Hafriyat Nakliye İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli Fesih Karatay tarafından kuruldu.

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ngs Hafriyat İnşaat Malzemeleri Nakliye Oto Yedek Parça Madeni Yağ Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Şahzade Çiçek tarafından kuruldu.

SH Hafriyat Nakliye İnşaat adres Haberi

SH Hafriyat Nakliye İnşaat adres

SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Elmalı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında açılan her türlü inşaat hafr,yat kanal yol techizat ihalelerine bizzat veya mümessil sıfatıyla iştirak etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şirinevler, Maraşal Çakmak Mahallesi, Meriç Sokak,...