25 / 04 / 2024

Shahın İnşaat nerede

Shahın İnşaat nerede

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Shahın tarafından kuruldu.  

Alper İlki: Nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını biliyoruz!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Alper İlki, Türkiye'nin deprem riski haritasının 2019'da yenilendiğini belirterek, "Dolayısıyla nerede, ne büyüklükte bir deprem olacağını bilmiyor değiliz, biliyoruz." dedi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abou Shahın İnşaat Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fouzı Abou Chanın ve Mohamad Khaır Shanın ortaklığında kuruldu.

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahın Ve Albarrak İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sıf Eddın Shanın tarafından kuruldu. 

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Shahın tarafından kuruldu.  

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Esta Basın Ekspres nerede?

Esta Construction imzasını taşıyan Esta Basın Ekspres projesinde rezidans konseptinde yaşam alanları ve A sınıfı ofisler olacak. Proje 28 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilecek. Peki Esta Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Sone İstanbul Residence 35 bin 265 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Peki Sone İstanbul Basın Ekspres nerede?

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Toplam 140 adet daireden meydana gelecek olan proje toplam 5 bin metrekarelik arsa alanına yayılıyor. Projede daireler 128 metrekareden başlıyor. Peki DKY Sahil DKY İnşaat nerede?

Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan proje 5 blok şeklinde inşa ediliyor. Proje içerisinde konut ve ofisler bulunuyor. Peki Doğa Şehircilik-Baş Yapı Basın Ekspres nerede?

Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm ilk olarak nerede uygulanacak?

KENTSEL dönüşüm kapsamında yeni bir model geliştiriliyor. İnşaatına başlanan dönüşüm projelerinin finansmanı ek emsal verilmesi ile sağlanıyor. Peki Anahtar Teslim Kentsel Dönüşüm ilk olarak nerede uygulanacak?

Akın 688 nerede?

Satışlarının 1 Mart itibariyle başlaması planlanan Akın 688 Konutları'nda 664 tane konut ve 24 tane ticari ünite yer alıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Akın 688 nerede?

Shahın İnşaat nerede Haberi

Shahın İnşaat nerede

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Khaled Abou Shahın tarafından kuruldu.  

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi konusu: ana sözleşmesinde yazılı olan işler.

Shahın İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Eski Edirne Asfaltı Cad.Aygen Apt.No:1378/14...