11 / 12 / 2025

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak

Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide' nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013' ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor...

Milli Emlak’tan Eskişehir ve Adana’da KDV’den muaf arsalar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Eskişehir ve Adana’da yer alan arsalar KDV’den muaf olarak satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihalelerinin Aralık ayında yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak Adana ve Amasya’da KDV’den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana ve Amasya’da yer alan arsa ve araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak’tan Adana ve Mersin’de satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana ve Mersin’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesinin 1 Ekim ve 9 Ekim’de yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan Adana ve Antalya’da KDV’den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana ve Antalya’da yer alan arsaları KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 26 Eylül ve 9 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak Çanakkale ve Adana’da KDV’den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana ve Çanakkale’de yer alan arazileri KDV’den muaf olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim ayı içerisinde yapılacak.

DSİ’den Adana ve Mersin’de satılık arsa ve araziler!

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü, Adana ve Mersin’de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2025 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Antalya ve Adana’da arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya Elmalı ve Adana Yüreğir’de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihalelerinin 24 Haziran ve 26 Haziran’da yapılacağı belirtildi.

Milli Emlak’tan İstanbul ve Adana’da satılık konut fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Adana’da yer alan konutları satışa çıkardı. Konutların satış ihaleleri Ocak ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak’tan İstanbul ve Adana’da satılık konutlar! 1.4 milyon TL’den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Adana’da yer alan kamu konutlarını satışa çıkardı. Konutların satış ihaleleri 8 Ocak ve 14 Ocak’ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak Çanakkale’de arsa, Adana’da kamu konutu satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale’de yer alan arsa ve Adana’da yer alan kamu konutunu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 8 Ocak ve 9 Ocak’ta gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak Çanakkale ve Adana’da KDV’den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Adana’da yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 27 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan hem Adana hem de Denizli’de kaçırılmayacak arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana ve Denizli’de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 16 Ekim ve 25 Ekim’de yapılacak. 

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak Haberi

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak


Adalı Holding ile Starvvood Hotels & Resorts girişimiyle kurulan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir" Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide'nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013'ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. 


Sheraton Oteli Genel Müdürü Marc Wozniak, yaptığı açıklamada, otelin, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer aldığını söyledi Adanalı Adalı ailesi ile Starwood'un bir araya gelerek Adana için çok özel ve güzel bir otel yaptıklarını belirterek, "İkonik, kendine özgü bir binamız var. Adana'da, Adana'nın sembolü olan, bu şekilde iki yapı var. Biri...