18 / 04 / 2024

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak

Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide' nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013' ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor...

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Adana Seyhan'da 22.4 milyon TL'ye arsa satılıyor! İhalesi 1 Kasım'da!

PTT Genel Müdürlüğü, Adana ili, Seyhan ilçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte o arsanın fiyatı ve merak edilen diğer detaylar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Adana'da konut imarlı arsa satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Ekim ayı ihale ilanları arasında Adana Pozantı ilçesindeki konut imarlı arsa da dikkat çekiyor. 

Adana'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Adana Yüreğir için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Yüreğir ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Ceyhan ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili, Ceyhan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Adana Feke ve Saimbeyli için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Feke ve Saimbeyli ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31478 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana Seyhan için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Seyhan ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana ili Ceyhan   ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31150  Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana’da gayrimenkulde değer arttı!

Dijital gayrimenkul okuryazarlığı konusunda sektörün öncüleri arasında yer alan GABORAS’ın sunduğu TVNET’te yayınlanan Gayrimenkul Ekonomisi programında GABORAS Genel Müdürü Kurtuluş Altun, Adana’nın doların hızlı yükselişi karşısında gayrimenkulde değerinin arttığını açıkladı.

Hatay ve Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Hatay ve Adana illeri sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana için acele kamulaştırma kararı!

Adana'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak Haberi

Sheraton Adana genel müdür marc wozniak


Adalı Holding ile Starvvood Hotels & Resorts girişimiyle kurulan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. Genel Müdür Marc Wozniak: "Sadece iş dünyasına değil, her kesime hitap eden bir oteliz" "Uluslararası otellerin açılmasıyla Adana zaman içerisinde Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelebilir" Adalı Holding ile Starwood Hotels & Resorts Worldwide'nin girişimiyle kurulan ve 28 Aralık 2013'ten itibaren kapılarını açan 240 odalı Sheraton Adana misafirlerini bekliyor. 


Sheraton Oteli Genel Müdürü Marc Wozniak, yaptığı açıklamada, otelin, Adana'nın merkezinde, Seyhan Nehri kıyısında özel bir lokasyonda yer aldığını söyledi Adanalı Adalı ailesi ile Starwood'un bir araya gelerek Adana için çok özel ve güzel bir otel yaptıklarını belirterek, "İkonik, kendine özgü bir binamız var. Adana'da, Adana'nın sembolü olan, bu şekilde iki yapı var. Biri...