20 / 04 / 2024

Sheraton otel bugün açılıyor

Sheraton otel bugün açılıyor

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, daha önce iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ İstanbul ve İzmir'de 4 arsayı bugün satıyor!

TOKİ İzmir Menderes Özdere'de bulunan otel nitelikli 3 arsayı ve İstanbul Şile Çayırbaşı'ndaki 1 arsayı bugün satıyor...

TOKİ 133 konut ve 107 iş yerini bugün satıyor!

TOKİ 31 ilde 133 konut ve 21 ilde 107 iş yerini bugün satışa çıkarıyor. Müzayede, TOKİ İstanbul Hizmet Binası ile İstanbul Bilkent Otel ve Konferans Merkezi'nde yapılacak...

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor!

Ankara'nın Çankaya İlçesi Kazım Özalp Mahallesi'nde bulunan Ankara Büyük Çankaya Otel bugün icradan satılıyor. Otel ve arsası için muhammen bedel 237 milyon 385 bin 862 TL olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Gebze Roz Otel bugün hizmete açılıyor!

Gebze Eskihisar'da mutfağından resepsiyonuna kadar müşteri memnuniyetini hedef alan Roz Otel ve Restoran bugün günü kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

Palmadoro May İnşaat Velvet Towers bilgilendirme toplantısı bugün!

Fikirtepe Eğitim Mahallesi'nde anlaşma yaptığı arsa malikleriyle kalan imzaların tamamlanması ve vadettiği proje hakkında Palmadoro May İnşaat bugün Kadıköy Hilton Doubletree Otel'de bir sunum ve bilgilendirme toplantısı düzenliyor...

Samsun Sheraton Hotel bugün hizmete giriyor!

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, daha önce iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı alınmıştı.

1975 yılında Sheraton Otel hizmete açılacakmış!

1975 yılı Türkiye'sinin en büyük oteli Sheraton Otel hizmete açılacakmış. İnşası 7 yıl süren otel, 300 milyon liraya mal olmuş. 23 katlı, 406 odası olan otel 106 metre yüksekliğindeymiş.

İstanbul'da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı bugün!

Sabah gazetesi, www.sabah.com.tr ve AHaber'in sponsor olduğu "İstanbul' da Kentsel Dönüşümün Geleceği ve Fikirtepe Çözüm Çalıştayı", sektörün önde gelenlerinin katılımıyla bugün Marriot Otel'de yapılacak...

Sheraton otel bugün açılıyor Haberi

Sheraton otel bugün açılıyor

Samsun’da 150 milyon dolara inşa edilen Sheraton Hotel, bugün hizmete giriyor. 


Dünyaca ünlü Starwood Hotels & Resorts Worldwide'ın markası olan Sheraton Samsun Hotel, Tanrıverdi Holding tarafından 150 milyon liraya inşa edildi. 221 odası ve 122 metre yüksekliği ile Karadeniz'in en yüksek yapısı olma özelliğini taşıyan otele, kat yüksekliği ve kıyı kenar çizgisini ihlal ettiği gerekçesiyle daha önce Samsun Mimarlar Odası tarafından iki kez dava açılmış, bir kez yürütmeyi durdurma kararı...