29 / 03 / 2024

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.



Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün  İzmir  Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek. Kurultaya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak. Kurultayın ilki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla 2016'da İstanbul'da yapılmıştı.


Saat 09.00'da başlayacak kurultayın sunuculuğunu A Haber Ekonomi Müdürü Özlem Doğaner yapacak. Kurultaya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, İzmir Valisi Erol Ayyıldız,  TOKİ  Başkanı Mehmet Ergün Turan, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş ve çok sayıda sektör temsilcisi katılacak. Deprem ve kentsel dönüşümde doğru ve yanlışlar panelinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt Yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetler Genel Müdürü Vedat Gürgen, Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, GYODER Başkanı Feyzullah Yetkin, Konutder Başkanı Altan Elmas, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan, Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çölek de yer alacak.



Yeni Asır 


Geri Dön