19 / 04 / 2024

Kentsel dönüşüm kurultayı

Kentsel dönüşüm kurultayı

3. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğinde İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşti..

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kuşadası'nda kentsel dönüşüm kurultayı düzenlendi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde "Deprem ile Kentsel Dönüşüm' başlıklı bir kurultay düzenlendi. Kurultayda depreme yönelik yapılacak çalışmalar için yol haritası belirlendi. 

Kayseri Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleşti!

Sabah Gazetesi'nin düzenlemiş olduğu Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı dün gerçekleştirildi. 

Kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

3. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, Sabah Gazetesi'nin ev sahipliğinde İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşti..

Feyzullah Yetgin: Kentsel dönüşüm sürecini fırsata çevirmeliyiz!

İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı’nda konuşan GYODER Başkanı Dr. Feyzullah Yetgin, “Kentsel dönüşüm sürecini, tüm sıkıntılara rağmen fırsata çevirmemiz gerekiyor” dedi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kurultayı İzmir'de toplanacak!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü yarın İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı 25 Ekim'de!

Bursa’nın inşaat sektörü, ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayında toplanacak. 25 Ekim'de Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek olan zirveye Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

Kentsel dönüşümü hızlandıracak 20 kritik tespit!

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı, sektörün ufkunu açan platforma dönüştü. Sektör oyuncularının yaptığı 20 kritik tespit, dönüşüm çalışmalarını hızlandırıp, geleceği şekillendirecek.

Kentsel dönüşümün yol haritası yeniden çizildi!

Sabah gazetesinin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı’nda dönüşümün yol haritası yeniden çizildi.

Kentsel dönüşüm tüm yönüyle ele alındı!

Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı bugün gerçekleşti. 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nda kentsel dönüşüm tüm yönüyle ele alındı.

1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı bugün başlıyor!

Sabah’ın ev sahipliğinde düzenlenen 1. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla bugün başlıyor.

Kentsel dönüşüm kurultayı Haberi

Kentsel dönüşüm kurultayı

Sabah Gazetesi'nin ev sahipliği yaptığı 3. Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayı, geçen hafta İzmir Kaya Thermal Otel'de gerçekleşti. Kurultayın açılış konuşmasını yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümde belirlenen yeni yol haritasının detaylarını ilk kez anlattı. Kentsel dönüşümde seferberliğe başlayacaklarını söyleyen Bakan Özhaseki, "Türkiye'de 7.5 milyon konutun yenilenmesi gerekiyor. 15 senelik bir hedef koyduk. Yılda 500 bin konut dönüştürmek için seferberlik başlatacağız" dedi.


Kentsel dönüşüm seferberliğinin en önemli aktörünün belediyeler olduğunu vurgulayan Bakan Özhaseki, "Alan bazlı dönüşüm yapılması hususunda belediyeleri zorlayacağız. Onlara sıfır faizli kredi imkanı sağlayıp, dönüşümün hızlıca hayata geçirilmesi konusunda teşvikler vereceğiz" diye konuştu. Sıfır faizli kredinin vatandaş ve müteahhide de uygulanacağının altını çizen Bakan Özhaseki, "20 maddelik kanun hazırlıyoruz. Dönüşümle ilgili birçok konu çözüme...