29 / 03 / 2024

Si Yapı Simart City

Si Yapı Simart City

Ümraniye Simart City Evleri ön satış süreci devam ediyor. Teslimleri 2016 yılının sonunda yapılacak olan Simart City projesi İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye 'de hayata geçiriliyor.

SiYapı Simart City projesi 15 gün sonra satışta! Ön talep toplanıyor!

Dairelerin 56 ila 155 metrekare arasında değiştiği SiYapı Simart City projesi kapsamında daireler için ön talep süreci devam ediyor. Proje kapsamında satışların 15 gün sonra başlaması hedefleniyor.

Simart City'de 186 konuta 1000 talep geldi!

Finans merkezi bölgesindeki Si Yapı'nın yeni projesi Simart City satış süreci devam ediyor. Şua İnşaat garantörlüğünde hayata geçirilen Simart City'de ön satışa özel fiyatlar ve ödeme seçenekleri sunuluyor.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Hatay'daki deprem konutları için zemin sorunu iddiası! Yanlış yere mi yapılıyor?

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde en çok hasar alan bölgelerden biri de Hatay oldu. Hatay'da hayata geçirilecek deprem konutlarında her 100 konuttan sadece 3,7'si tamamlanması dikkatleri üzerine çekti. Hatay'da deprem konutları yanlış yere mi yapılıyor? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulün liderleri sorunların çözümü için yapılacak 15 maddeyi sıraladı!

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her yıl organize edilen ve bu yıl 11. si düzenlenen Gayrimenkulde Liderler Zirvesi gerçekleşti. Zirvede piyasasındaki sorunlar masaya yatırılarak, yapılması gerekenler açıklandı.

Kalıcı deprem konutlarının yapımı devam ediyor...

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden sonra kalıcı konut çalışmaları kapsamında, Gaziantep'in Atalar köyünde hafif çelikten yapılan 130 köy evinden 32'si tamamlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Ek MTV'de hedeflenen tahsilatın yüzde 87'si gerçekleşti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için getirilmiş olan ek MTV'de ilk taksit döneminde yaklaşık 13,2 milyar Türk Lirası ile hedeflenmiş olan tahsilatın yüzde 87’si yapıldı.

Memurların yüzde 93,7’si kira desteği istiyor!

Memur-Sen tarafından talep edilen isteklerden biri de memura kira dedsteği. Bu kapsamda, Memur-Sen tarafından yapılan araştırmaya göre, memurların 93,7’si, işverenden kira yardımı talep ediyor.

Türkiye’den 85 firmanın katıldığı Cezayir’deki uluslararası yapı fuarı Batimatec 2023 açıldı!

Cezayir'de 25.'si gerçekleştirilen uluslararası yapı ve inşaat malzemeleri fuarı “Batimatec 2023”, 85 Türk şirketinin de katılımıyla açıldı.

Elinde 1.000 TL’si olan hemen harekete geçsin! Bunu yapan parasını artıracak

Elinde belli bir miktarda para olan vatandaşlar bu paranın nasıl daha yüksek hale getirilebileceğinin hesaplarını yapıyor. Elinde en az 1000 TL'si olan vatandaşlarla ilgili önemli bir haber geldi.

Eyüpsultan'daki riskli yapıların yüzde 97'si yıkıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 2020 yılında tespit edilen toplamda 464 riskli yapının yüzde 97'lik kısmı yıkıldı.

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si!

Bu yılın ilk bayram ikramiyesi için düğmeye basıldı. Mayıs'ın ilk haftası ödeme için hazırlık yapılırken, yeni emeklilere ve dul maaşı alanlara da ödeme yapılacak. Peki 2021 emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İşte 8 soruda emekli ikramiyelerinin ABC'si...

Si Yapı Simart City Haberi

Si Yapı Simart City

Finans Merkezi Bölgesi Ümraniye 'de inşa edilen Simart City projesi Si Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.


Si Yapı 'nın yeni projesi Simart City Şua İnşaat garantörlüğünde yükselen proje daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Simart City'de yer alan daire alanları  56 metrekare ile 155 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Simart City Ümraniye iletişim bilgileri

Tel : 0216 533 91 00

Web: http://simartcity.com

Beyza...