28 / 03 / 2024

Sianji Group projeleri

Sianji Group projeleri

Sianji Group, projelerinde Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor. Projelerde euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi sağlanıyor.

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Sianji Group'tan yeni bir otel zinciri doğuyor!

Sianji Group, Sianji Hotels zincirleri olarak büyüyecek. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, "Sianji bizim ana markamız olacak" dedi...

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Sianji Group'tan “İster yaşa, ister kirala” konsepti!

Sianji Group, projelerinde Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor. Projelerde euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi sağlanıyor.

Sianji Residence'ta hemen tapu!

Sianji Group, Bodrum Kadıkalesi’nde Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “İster yaşa ister kirala” konseptine sahip Sianji Residence ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı. Sianji Residence’tan ev sahibi olanlar yılda minimum 30 bin Euro kazanç elde edebiliyor.

Recai Çakır Bodrum'da yeni projeye başlayacak!

Sianji Group Başkanı Recai Çakır, Gümüşlük, Turgutreis ve Yalıkavak'ta arazi geliştirme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Recai Çakır hayata geçireceği yeni projelerde otel ve rezidanslara yer verecek.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

Sianji Group projeleri Haberi

Sianji Group projeleri

30 yıla aşkın süredir turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sianji Group, Bodrum’da inşa ettiği otel ve rezidans projeleriyle adından söz ettiriyor. 


Sianji Wellbeing Resort sağlıklı yaşam ve detoks üzerine yoğunlaşırken rezidans ve villalar Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor.


140 villanın 60'ını satan Sianji Group, 80 ile 250 metrekare arasında değişen süit ve villalar için euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi veriyor. Şimdi ikinci etap olarak 20 villanın daha satışı yapılacak.


Yurt dışına açılmayı planlayan grup, Fransa ve Abu Dabi’den gelen teklifleri değerlendiriyor. Firmaya, yurt dışından yoğun talep ver.


Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, rezidans konseptlerinin bir ilk olduğunu belirtti. Çakır, “Bu projeye 50 milyon dolar yatırım yaptık. Apart yaparak tapu vermeye ilk biz...