18 / 04 / 2024

Sianji Group'tan “İster yaşa, ister kirala” konsepti!

Sianji Group'tan “İster yaşa, ister kirala” konsepti!

Sianji Group, projelerinde Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor. Projelerde euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi sağlanıyor.



30 yıla aşkın süredir turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sianji Group, Bodrum’da inşa ettiği otel ve rezidans projeleriyle adından söz ettiriyor. 


Sianji Wellbeing Resort sağlıklı yaşam ve detoks üzerine yoğunlaşırken rezidans ve villalar Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor.


140 villanın 60'ını satan Sianji Group, 80 ile 250 metrekare arasında değişen süit ve villalar için euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi veriyor. Şimdi ikinci etap olarak 20 villanın daha satışı yapılacak.


Yurt dışına açılmayı planlayan grup, Fransa ve Abu Dabi’den gelen teklifleri değerlendiriyor. Firmaya, yurt dışından yoğun talep ver.


Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, rezidans konseptlerinin bir ilk olduğunu belirtti. Çakır, “Bu projeye 50 milyon dolar yatırım yaptık. Apart yaparak tapu vermeye ilk biz başladık. Sianji Residance’taki 140 villadan 60’ını sattık. 20 tanesini daha satışa çıkardık. Fiyatlar 382 bin eurodan başlıyor. Sahiplerinin isteğine bağlı olarak butik otel tarzında işletiyoruz ya da yüzde 8 euro bazlı kazanç garantili kiralanabiliyor” şeklinde konuştu.


20 villayı satıp kaynak yaratacaklarını söyleyen Çakır, “Yine Bodrum civarında benzer yatırım planlarımız var. Bu konsepti yaymak istiyoruz. Yurt dışından talepler alıyoruz. Fransız ve Abu Dabili yatırımcılardan teklif geldi. Konsepti ülkelerine taşımak istiyorlar. Teklifleri inceliyoruz” ifadelerini kullandı.


İstanbul için de araştırma içinde olduklarını söyleyen Çakır, “Yeni havalimanı çevresinde yatırımcı olursa onlara anahtar teslim hizmet verebiliriz. İnşaatını da yaparız işletmesini de'' ifadelerini kullandı.


Resort hakkında da bilgi veren Recai Çakır, “Dünyanın 7 harikasından biri Babil’in Asma Bahçeleri konseptinden uyarlanarak inşa edilen Sianji Wellbeing Resort, Bodrum’un yeni cazibe merkezi Kadıkalesi’nde 40 dönümlük alan üzerinde konumlanıyor. Türkiye’ye sağlıklı yaşam ve detoks turizmini kazandıran resort, Avrupa’nın En İyi Sağlıklı Yaşam ve Spa Merkezi ile Avrupa’nın En İyi Resort’u gibi birçok kategoride 22 uluslararası ödül aldı. Otelimiz 12 ay hizmet veriyor. Sadece sağlık programlarımız için Romanya, İngiltere, Çin, Katar, Rusya gibi ülkelerden misafirler konaklamaya geliyor'' diye konuştu.




Vatan


Geri Dön