19 / 04 / 2024

Sianji Residance

Sianji Residance

Sianji Group, projelerinde Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor. Projelerde euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi sağlanıyor.

İstanbul’daki o gökdelenler için şok karar!

İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki “Four Winds Park Residance” gökdelenleri, 2020 yılından sonra çıkarılan yeni düzenleme sonrası tekrar gündeme oturdu.

Koray GYO, Loft Residance'taki 1 bağımsız bölümü 3.2 milyon TL'ye sattı!

Koray GYO tarafından İstanbul ili, Şişli ilçesi, Esentepe Mahallesi Loft Residance 2 Apt. N4  23 no'lu bağımsız bölümün KDV hariç 3 milyon 168 bin 317 TL (KDV dahil 3 milyon 200 bin) TL bedel karşılığında satış ve devir işlemi bugün gerçekleştirildi. 

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Kral As Suit Residance Otelcilik Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da   150 bin  TL sermaye bedeli ile Adem Kesici Sinan İstek  ve Şiyar Aslan tarafından kuruldu.

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Sianji Well-Being Resort, Bodrumun ilk termal otelini açtı! 

Sianji Well-Being Resort Otel, termal turizme girdi. Bodrum'un ilk termal oteli Sianji Well-Being Resort tarafından açıldı...

Sianji Hotels'den Mısır'a 20 milyon dolarlık karma proje!

Sianji Hotels ve Mısırlı Boulevard Tourism Development Company ile Wellness arasında otel sözleşmesi imzalandı. Mısır’ın en ünlü turizm şirketlerinden Boulevard Tourism Development Company’nin sahibi Maged Shafik, Sianji Hotels’in yeni konseptinin ilk yabancı yatırımcısı oldu.

Sayın AŞ hazır beton sektöründe Antalya'da!

İnşaat sektöründe 40'ıncı yılını geride bırakan Sayın AŞ, yeni projesi Life Point Residance ile yatırımlarına devam edecek. Firmanın piyasaya sunduğu Mabella markası da şimdiden beğenileri topladı.

Sianji Group rezidans-otel konseptini yurt dışına taşıyor!

Türkiye’nin ilk rezidans+otel konseptini Bodrum’da geliştirdi. Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır şimdi 29 ödül alan modelini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Hedefi beş yıl içinde 5-6 otelden oluşan bir zincir kurmak. Mısır'daki ilk projesi hayata geçmek üzere...

Sianji Group'tan yeni bir otel zinciri doğuyor!

Sianji Group, Sianji Hotels zincirleri olarak büyüyecek. Sianji Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, "Sianji bizim ana markamız olacak" dedi...

Sianji Residence’dan konut kampanyasına destek!

“İster yaşa ister kirala” konseptiyle Bodrum konut satışında yeni bir dönem başlatan Sianji Residence’da Sianji Residence’da yüzde 20 indirim fırsatına ek Euro 4.75 olarak sabitlendi.

Mahall Ankara'da “Ne acelesi var sonra ödersin" kampanyası!

315 adet ofis, 191 adet home ofis, 268 adet konut, 82 adet residance ve 64 adet mağazadan meydana gelen Mahall Ankara projesinde, “Ne acelesi var sonra ödersin” sloganıyla hazırlanan kampanyada eşsiz imkanlar sağlanıyor..

Sianji Residence'ta yüzde 8 kira garantisi!

Bodrum’un gözde lokasyonu Gümüşlük’te hayata geçirilen Sianji Residence, hem 12 ay boyunca dünyanın sayılı detoks merkezlerinden biri olarak gösterilen Sianji Well-Being Resort’un imkanlarından yararlanma fırsatı sağlanıyor. 

Sianji Residence'da 20 rezidans satışta!

Fiyatların minimum 400 bin Euro'dan başladığı Sianji Residence'da 20 rezidans satışa çıktı. Proje Türkiye'de ilk kez "İster yaşa, ister kirala" konseptiyle hayata geçirildi.

Sianji Residance Haberi

Sianji Residance

30 yıla aşkın süredir turizm ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren Sianji Group, Bodrum’da inşa ettiği otel ve rezidans projeleriyle adından söz ettiriyor. 


Sianji Wellbeing Resort sağlıklı yaşam ve detoks üzerine yoğunlaşırken rezidans ve villalar Türkiye’de ilk kez uygulanan “İster yaşa, ister kirala” konseptiyle yatırımcısına kazanç sağlıyor.


140 villanın 60'ını satan Sianji Group, 80 ile 250 metrekare arasında değişen süit ve villalar için euro bazında yüzde 8 kazanç garantisi veriyor. Şimdi ikinci etap olarak 20 villanın daha satışı yapılacak.


Yurt dışına açılmayı planlayan grup, Fransa ve Abu Dabi’den gelen teklifleri değerlendiriyor. Firmaya, yurt dışından yoğun talep ver.


Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, rezidans konseptlerinin bir ilk olduğunu belirtti. Çakır, “Bu projeye 50 milyon dolar yatırım yaptık. Apart yaparak tapu vermeye ilk biz...