20 / 04 / 2024

Siemens Bilkent sağlık hastanesi

Siemens Bilkent sağlık hastanesi

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşıldı!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün yaptırdığı 3.704 yatak kapasiteli Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona doğru gelindi. 

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü, Avrupa'nın en büyüğü olacak!

Ankara'da inşa edilen ve yapım süreci devam eden Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü bu yıl içinde hizmet vermeye başlayacak.Hastanede toplam 3 bin 700 yatak ve 1 milyon 308 bin metrekarelik kapalı alan bulunacak.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 2016 Ağustos'ta açılacak!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Bilkent Entegre Sağlık Kampusu 1 yıl sonra hizmete girecek!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kamu-Özel İşbirliği modeli ile hayata geçirilen Bilkent Entegre Sağlık Kampusu şantiye alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun kredisi tamam!

DİA Holding tarafından kamu özel işbirliği (PPP) kapsamında hayata geçerilecek olan, 1.2 milyar euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampusu'nun proje finansmanı kredi sözleşmesi dün imzalandı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'ne 890 milyon Euro kredi desteği sağlandı!

Avrupa'nın en büyük, Dünya'nın tek seferde inşa edilen en büyük hastanesi olan 1.2 Milyar Euro tutarındaki Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün proje finansmanı 890 Milyon Euro tutarındaki kredi sözleşmesi imzalandı.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü için imzalar atıldı!

Türkiye'nin kredi sözleşmesi tamamlanmış sağlık alanındaki en büyük kamu özel işbirliği projesinin finansman sözleşmeleri imza töreni gerçekleştirildi.

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nden son fotoğraflar!

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 1 milyar 901 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Bir defada inşa edilmiş dünyanın en geniş sağlık kampüsü olma özelliği taşıyan kampüsün Ekim 2016'da tamamlanması planlanıyor...

Allora Beytepe'de sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Allora Beytepe Siemens’le işbirliği yaptı. Çayyolu’nun Beytepe ile birleştiği değerli lokasyonda hayata geçirilen Allora Beytepe projesi, sağlık sektörü çalışanlarını unutmadı.

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü 1.9 milyar TL proje bedeliyle yükseliyor!

Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi 3 bin 704 yatak kapasiteli olacak. 42 ayda tamamlanacak olan Ankara Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesinde 4 bin 100 kişilik sağlık kadrosu çalışacak...

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü, 42 ayda tamamlanacak!

Türkiye' de ilk defa uygulanmaya başlanan 'kamu - özel ortaklığı' metodu ile hayata geçirilecek olan 'Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü' projesi inşaatı için ilk adım atıldı....

Dia İnşaat Ankara'da sağlık kompleksi temeli atıldı!

Türkiye’de ilk defa uygulanmaya başlanan Kamu-Özel Ortaklığı metodu ile hayata geçirilecek olan Bilkent Entegre Sağlık Kampusü projesi inşaatında ilk adım atıldı. Dia İnşaat Ankara'da sağlık kompleksi temeli atıldı...

Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü'nün temeli atıldı!

Türkiye’de ilk defa uygulanmaya başlanan Kamu-Özel Ortaklığı metodu ile hayata geçirilecek olan Bilkent Entegre Sağlık Kampüsü projesi inşaatında ilk adım atıldı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geniş katılımlı bir törende, tesisin temelini attı...

Siemens Bilkent sağlık hastanesi Haberi

Siemens Bilkent sağlık hastanesi

Siemens, Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu. Laboratuvar, CCN Yatırım Holding’in toplam 1,1 milyar avroluk yatırımla hayata geçirdiği sağlık kampüsünün 7 bin 750 metrekarelik alanında hizmet verecek. 

Sağlık teknolojilerinde en gelişmiş olanak ve öncü uygulamalara sahip laboratuvarda, günde 130 bin, ayda ise 3 milyonun üzerinde test edilecek. Rutin test işlemlerinin hepsi aynı gün içinde sonuçlandırılabilecek. Genetik tetkikler için ise yurt dışına numune gönderilmesine gerek kalmayacak. 

Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’in laboratuvar hizmetlerinden 5 yıl içinde 50 milyonun üzerinde kişiye fayda sağlaması öngörülüyor. 

Siemens Türkiye’nin Bina Teknolojileri alanındaki çözümleri de sağlık kampüsünün...