26 / 04 / 2024

Siemens fabrikaları

Siemens fabrikaları

Türkiye ve bölgesinde yaşanan terör olayları yabancı yatırımcıyı ürkütüyor. 100'ün üzerinde ülkede santral kurduklarını ifade eden Siemens Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis, “Sektörde en önemli konu güvenlik'' dedi.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Şeker Fabrikaları 20 taşınmazını satışa çıkardı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., 8 ildeki 20 tarla, bina ve lojman gibi taşınmazını satışa çıkardı. Özelleştirme kapsamında gerçekleştirilecek satış, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecek. İşte Şeker Fabrikaları tarafından satışa çıkarılan o gayrimenkuller

Hasköy Yün İplik Fabrikaları icradan 43 milyon 616 bin TL'ye satılıyor!

Hasköy Yün İplik Fabrikaları icradan satışa çıkıyor. İhalesi 9 Aralık 2014 tarihinde yapılacak Hasköy Yün İplik Fabrikaları'nın toplam bedeli 43 milyon 616 bin 810 TL olarak belirlendi.

Bosch, Siemens'in BSH'deki payını alıyor!

Bosch ve Siemens, ortak girişimleri Bosch und Siemens Hausgerate GmbH'deki ( BSH ) yüzde 50'lik Siemens hissesinin Robert Bosch GmbH tarafından satın alınması konusunda anlaştı...

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor!

Bosch, Siemens'in BSH'deki hisselerinin tamamını satın alıyor. Yüzde 50'lik hissenin satın alma fiyatı toplam 3 milyar avroyu bulacak, 250'şer milyon avro tutarında kar payı dağıtılacak.

Siemens ankastrelerde Eylül’e özel indirim kampanyası!

Siemens Ev Aletleri sonbahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Eylül ayına özel indirim ve taksit fırsatları sunuyor. İşte Siemens ankastrelerde Eylül’e özel indirim kampanyası...

Siemens ankastre setlerde Eylül’e özel indirim kampanyası!

Siemens Ev Aletleri sonbahara mutfağını yenileyerek girmek isteyenler için ankastre ürünlerde Eylül ayına özel indirim ve taksit fırsatları sunuyor.Siemens ankastre setlerde Eylül’e özel indirim kampanyası...

Siemens, inovasyon laboratuvarı açtı!

Açık inovasyon girişimciliğinin en önemli öğelerinden birini oluşturacak olan "Siemens Innovation Lab", Ar-Ge ve inovasyon konusunda çalışmak isteyen genç beyinlerin yaratıcılıklarını ortaya koyacakları bir merkez olarak önemli bir rol üstlenecek.

Siemens derin dondurucu ile yaz lezzetlerini kışa saklayın!

Siemens derin dondurucu ile yaz lezzetlerini kışa saklayın. Siemens GS36NAI31 noFrost çekmeceli derin dondurucu ile kış mevsiminin ortasında yaz mevsimine özgü lezzetlerden oluşan ziyafet lüksüne sahip olabilirsiniz.

Sanayici inşaatçı olunca, fabrikalar rezidans oldu!

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın, “Sanayiciler kolay para için inşaatçı oldu” sözleri şehirlerdeki 10 yıllık değişimin fotoğrafı oldu. 2004’te başlayan inşaat hamlesiyle şehrin göbeğinde kalan fabrikalar AVM ve rezidansa dönüşüverdi

Türk Demir Döküm Fabrikaları grup şirketleri bilgilerini yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş. bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada grup şirketleri bilgilerini yayınladı. Türk Demir Döküm Fabrikaları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş ortaklıktan çıkartma son durum raporunu yayınladı!

Türk Demir Döküm Fabrikaları A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Vaillant Saunier Duval Iberica S.L. haricindeki ortaklarının ortaklıktan çıkarılması son durum raporunu yayınladı.

Siemens, YHT'lerin üretimine devam ediyor!

Alman teknoloji firması Siemens, Türkiye için üreteceği 7 Yüksek Hızlı Tren (YHT) setlerinden ilkini Türkiye'ye getirmesinin ardından, kalan 6 yüksek hızlı trenin üretiminin devam ettiğini açıkladı.

Siemens’ten geniş aileler için çamaşır makinesi!

Siemens Ev Aletleri, geniş aileler için, yazın sık sık değiştirilen giysiler nedeniyle hızla biriken çamaşırları aynı hızla eriterek yeniden kullanıma hazır hale getiren 9 kilogramlık geniş kapasiteli çamaşır makinesini sunuyor...

Siemens fabrikaları Haberi

Siemens fabrikaları

Türkiye ve bölgesinde yaşanan terör olayları yabancı yatırımcıyı ürkütüyor. 100'ün üzerinde ülkede santral kurduklarını ifade eden Siemens Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Hüseyin Gelis, “Sektörde en önemli konu güvenlik.


Son zamanlarda Türkiye ve bölgedeki gelişmeler buna bağlı olan güvenlik sorunları Siemens yatırımlarını ve tüm yatırımları etkiliyor. Avrupa ülkeleri, tüm yatırımlarını güvenli liman olarak gördükleri Amerika'ya geri taşıyor.” dedi. Türkiye'nin enerji çeşitliliğini artırması gerektiğine vurgu yapan Gelis, Türkiye'nin güneş ve rüzgâr tarlaları için çok uygun konumda olduğunu ancak bürokrasi sürecinin yavaş işlediğini söyledi. Gelis, hükümetin lisans, ruhsat ve izinler konusunu hızlandırmak için çalışmalar yapması gerektiğini vurguladı.


Enerji Gazetecileri ve Medya Derneği (EGAD) üyeleri ile bir araya gelen Siemens yönetimi, bu yıl Türkiye'de 160'ıncı yılını kutladı. Türkiye'nin enerji görünümünü değerlendiren yönetim, Türkiye ve...