26 / 04 / 2024

Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları

Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları

Modern tasarımları ve yenilikçi fonksiyonlarıyla, Siemens mikrodalga fırınlar mutfağınızı zenginleştiriyor. Yeni bir mikrodalga fırın almayı düşünenler fiyat araştırması yapıyorlar. Peki, Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

A101 1 Şubat aktüel ürünler kataloğu! A101’de bu hafta Akıllı TV, Fırın, Blender, Dikey Süpürge satışta...

A101 aktüel ürünler kataloğunu açıkladı. 1 Şubat'ta başlayacak olan ve birbirinden avantajlı fiyatlarla çeşitli ürünler dikkatleri çekiyor. Bu hafta A101'de Kiwi Mikrodalga Fırın, Fantom Carbon DC1000 Dik Süpürge gibi elektronik ürünler cazip fiyatlara sunuluyor.

Kumtel HM-01 mikrodalga fırında dev indirim! İşte fiyatı ve teknik özellikleri!

Küçük ev aletleri konusunda konusunda adından sıkça söz ettiren Kumtel, mikrodalga fırında resmen çığır açacak bir ürün piyasaya sundu. Kumtel, bu ürüne ilişkin tüm teknik özelliklerini paylaşırken, ürünün fiyatında da indirime gidildiği öğrenildi.

Arçelik'ten mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayı fırsatı...

Arçelik, mikrodalga, mini fırın ve set üstü ocaklarda kasım ayına özel 500 Türk Lirası indirim kampanyası yapacak. Arçelik'ten kasım ayına çok özel bir kampanya fırsatı başlattı.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi! Simfer SK 4602W mikrodalga fırın sürpriz indirim!

Simfer’den mikrodalga fırın almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. Simfer, SK 4602W mikrodalga fırında 513 TL indirime gittiğini açıkladı.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Migros'ta Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye düştü!

Migros’tan yine iğneden ipliğe indirim geldi. Bu kapsamda, Kütahya Porselen 4 kişilik fincan takım 139,95 TL’ye, mikrodalga fırın 2 bin 199 TL’ye, servis tabağı 74,95 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe Migros fiyat listesi...

Simfer SK 4601W mekanik mikrodalga fırın alımlarında dev indirim! Acele edin!

Simfer, SK 4601W mekanik mikrodalga fırına 704 TL indirim yaptığını duyurdu. Bu haberin ardından mikro dalga fırın almak isteyenler bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini araştırmaya başladı.

Vestel MD 20 YD retro düş mavisi mikrodalga fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla alıcısını bekliyor!

Vestel, geçmişe özlem duyanlara özel mikrodalga fırın tasarladı. Son teknolojik özellikleri barındıran ve retro modasına uygun tasarlanan bu mikrodalga fırın, Vestel’de peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıktı.

ŞOK’ta mikrodalga fırın dolabı 1199 TL’ye, dokunmatik ekranlı airfryer 1799 TL’ye, bambu yatak 999 TL’ye düştü!

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri belli oldu. Bu çerçevede, mikrodalga fırın dolabı 1199 TL’ye, dokunmatik ekranlı airfryer 1799 TL’ye, bambu yatak 999 TL’ye düştü. İşte 16 Temmuz Pazar ŞOK Market fiyat listesi...

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları Haberi

Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları

Evindeki mikrodalga fırınını bir yenisi ile değiştirmeyi düşünenler ya da yeni ev kuracak olup çeyizine mikrodalga fırın alacak olanlar güncel fiyatları araştırıyorlar. 

Siemens mikrodalga fırınlar yenilikçi fonksiyonları, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımlarıyla dikkatleri çekiyor. Entegre kuvars ızgaraya sahip mikrodalgalar, çok sayıda yemeği eşit biçimde kızartabiliyor. 

Siemens mikrodalga fırın fırınlar, pişiriyor ve ızgara yapabiliyor aynı zamanda buz çözme özelliğine de sahipler. Tüm modeller diğer Siemens ürünleriyle mükemmel biçimde uyum sağlar.

Zamanın ötesindeki şık tasarımları, üstün malzemeleri ve sensör teknolojileriyle Siemens solo mikrodalgalar günümüzün modern mutfağına mükemmel biçimde uyum sağlıyor. Bazı modellerde otomatik ağırlık kontrolü gibi yenilikçi işlevleriyle pişirme seçeneklerinizi artırıyor. 

Yalnızca yemek kategorisini seçmeniz yeterli oluyor, mikrodalga doğru pişirme sıcaklığını seçebiliyor. Peki, Siemens Mikrodalga Fırın fiyatları ne kadar? İşte 17...