16 / 04 / 2024

Siemens Münih binası açılış

Siemens Münih binası açılış

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.

Siemens SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin lira indirim!

Beyaz eşya denildiğinde akla ilk gelen markalardan Siemens, müşterilerin çok sevineceği bir haber verdi. Siemens, SN53IS62MT iQ500 yarı ankastre bulaşık makinesiyle beraber set alımlarında ankastre fırında 5 bin TL indirim imkânı sunacağını açıkladı.

Uçak biletlerinin fiyatları arttı: Otobüslere talep katlandı! İstanbul'dan Balkanlar'a 40, Münih'e 100 Euro'ya gidiliyor

Kalabalık aileler, bagaj kolaylığı, uçak korkusu ve uçak bileti fiyatının fazla olması gibi sebepler, İstanbul'dan Avrupa ülkelerine otobüsle yolculuğun daha çok tercih edilmesine neden oldu. Peki otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Outdoor Factory ve L3DFX ortaklıklarını açıkladı!

İstanbul, Şikago, Münih, Cenova ve Taşkent'teki ofisleriyle temalı eğlence sektöründe dünya çapında başarılara imza atan Outdoor Factory, Disney Company, Universal Parks and Resorts, Jurassic World gibi ünlü eğlence markalarına kreatif stüdyo alanında hizmet veren L3DFX ile ortaklığını duyurdu.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Xiaomi'nin son bombası Xiaomi12T satışa çıktı 30 Eylül 2022 fiyat listesi

Teknoloji devi Xiaomi ‘nin 12T ailesi, kaçıranlar için tam olarak 12T ve 12T Pro modellerinden oluşuyor ve 4 Ekim tarihinde Almanya Münih merkezli olarak lanse edilmeye başlandı. Xiaomi12T nin özelliklerini ve fiyat listesini sizler için araştırdık.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!

Almanya’daki ev kiraları ve emlak fiyatı artışlarında Münih liderliğini yine korudu. Konut kiralarıyla ilgili istatistik verilerini yayımlayan statista’nın son yaptığı açıklamaya göre Bavyera’nın başkenti Münih’te ortalama kira bedeli metrekare başına 18 euro 61 cent oldu.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Ümraniye'deki Samanyolu Medya Center’ın binası ofis projesi oluyor!

FETÖ’cülerin Ümraniye Belediyesi’ne ait arazi üzerine kat karşılığı yaptırdığı Samanyolu Medya Center’ın yarım kalan binası el değiştirdi. Projeyi 73 milyon TL bedelle Yapı&Yapı tarafından alındı...

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

Siemens Münih binası açılış Haberi

Siemens Münih binası açılış

Siemens’in Münih’teki yeni ve modern merkez binası faaliyete başladı. Tamamen çevresel standartlar gözetilerek tasarlanan ve inşa edilen yeni genel merkezde 1.200 kişi çalışacak.


Siemens’in Münih’teki yeni merkez binası, Siemens AG çalışanlarının, yönetim ve danışma kurulu üyelerinin, resmi yetkililerin ve iş dünyası temsilcilerinin katıldığı bir törenle açıldı. Yapımı üç yılda tamamlanan ve 1.200 kişi kapasiteli yeni bina, 45 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Çevre duyarlılığının en üst düzeyde gözetildiği merkezde kullanılan enerji büyük ölçüde yenilenebilir kaynaklardan elde ediliyor; elektrikli bisikletler, elektrikli otomobiller ve ayrıca normal bisikletler için özel park alanları bulunuyor.


Şirketin kurucusu Werner von Siemens’in 200. doğum gününde açılışı yapılan binanın ön kısmına “Werner-von-Siemens-Strasse” ismi verildi. En yüksek çevresel standartlara uygun şekilde tasarlanan yeni binada tüketilen enerji, büyük ölçüde yenilenebilir kaynaklardan...