25 / 04 / 2024

Siena Loft lokasyon

Siena Loft lokasyon

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Siena Loft Mavişehir fiyatları!

Çiğli Hava Jet Üssü'ne 1,9 kilometre mesafede bulunan projede toplam 84 adet daire yer alıyor. Siena Loft Mavişehir fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

İzmir Siena Loft ulaşım!

Teslimlerin 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanan projede 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre uzaklıkta bulunuyor.

Siena Loft İzmir projesi!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen Siena Loft İzmir projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

Siena Loft Çiğli fiyatları!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 50 metrekareden başlıyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükseliyor. Siena Loft Çiğli fiyatları 119 bin TL'den başlıyor.

Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu Siena Loft!

Toplam 84 adet daireden meydana gelen proje Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu Siena Loft teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılacak.

İzmir Siena Loft'ta fiyatlar 119 bin TL'den başlıyor!

Karden İnşaat ve Bayram Kılıçoğlu ortak girişimi ile yükselen proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükseliyor. İzmir Siena Loft'ta fiyatlar 119 bin TL 'den başlıyor.

Larus Loft lokasyon bilgileri!

Daire alanlarının 65 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgileri kapsamında İstinyepark ’a 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Larus Loft lokasyon bilgisi!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığıyla yükselen projede 116 adet daire yer alıyor. Larus Loft lokasyon bilgisi kapsamında Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Loft Dragos projesi satışa çıktı!

Erguvan İnşaat ve Demirbaş Yapı ortaklığı, 3'üncü projeleri Loft Dragos' u satışa çıkardı. 25 milyon TL yatırımla Dragos'ta hayata geçirilecek projenin inşaatına gelecek ay başlanacak...

Musa Aykaç: Doğru lokasyon, doğru proje, doğru eller ve doğru fiyat önemli!

Fulya Erdem Star Gazetesi'ndeki bugünki sayfasında Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç ile yaptığı röportaja yer verdi. Musa Aykaç yaptığı açıklamada: "Doğru lokasyon, doğru proje, doğru eller ve doğru fiyat önemli" dedi...

Loft Dragos görücüye çıktı! 300 bin liraya 1+1!

Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı’nın mavi ve yeşil manzaralı Loft Dragos projesi satışa çıktı. Projede 1+1 dairelerin fiyatları 300 bin liradan başlıyor. Loft Dragos projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor.

Ev alırken lokasyon ve konsepte dikkat edilmeli!

KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Çelik, en önemli kriterin lokasyon olduğunu ifade etti...

Ömer Faruk Çelik: Ev alırken en önemli kriter lokasyon!

KONUT Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği ( KONUTDER ) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, konut sektörünün her geçen gün artan bir ivmeyle büyüdüğünü söyledi. Ev alırken en önemli kriter lokasyon dedi...

Siena Loft lokasyon Haberi

Siena Loft lokasyon

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başlayıp 100 metrekareye kadar yükseldiği proje  Çiğli Katip Çelebi Üniversitesi karşısında inşa ediliyor.


Toplam 84 adet daireden meydana gelen projede daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda, 2 oda 1 salon bahçe ve teras şeklinde dizayn edildi.


Sosyal alanları arasında projede açık otopark, çalışma salonu, kapalı spor salonu, pilates, yüzme havuzu,çatıda seyir terası, açık hava sineması, alışveriş mağazaları bulunuyor.


İzmir Siena Loft ulaşım bilgileri kapsamında Katip Çelebi Üniversitesi'ne 450 metre, Egekent İzban İstasyonu'na 900 metre, çevre yoluna 1,2 kilometre, Çiğli Hava Jet Üssü'ne 1,9 kilometre mesafede bulunuyor.


Daire fiyatlarının 119 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değiştiği projede daire teslimleri 2016 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor. Proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükseliyor.


Adres: Siena Loft Projesi 8903/1...