25 / 04 / 2024

sıfır ve ikinci el oto galeri

sıfır ve ikinci el oto galeri

Sıfır ve 2. el oto galerilerinin yanında oto aksesuar dükkanları, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirlikleri, sigorta acenteleri ve kafe restoran gibi hizmetler yer alıyor...

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

Sıfır ve ikinci el araç alacaklar müjde! Kuveyt Türk'ten finansman kampanyası

Kuveyt Türk, "Dijital Araç Finansmanı" hizmetiyle vatandaşlara uygun kâr oranlarıyla sıfır ve ikinci el araç finansmanı desteğinde bulunduğunu duyurdu.

Siltaş Premium'da yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı!

Siltaş Yapı imza projesi Siltaş Premium ile ayrıcalıklı bir yaşamın kapısını aralarken ayrıca söz konusu projede yüzde 50 peşinatla ve 18 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor.

Mercedes-Benz ekim ayına özel sıfır faizli kredi veriyor!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, yeni otomobil alımlarında ekim ayına özel kampanya açıkladı. Buna göre Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi şartıyla Vito, Sprinter ve ikinci el hafif ticari araçlar için sıfır faizli kredi verilecek.

Sıfır otomobillerde yüzde 10-15 kampanya! Bakan Bolat resmen açıkladı!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, ikinci el araç piyasasında yüzde 15’lik düşüş olduğunu ve sıfır araçlarda yüzde 10-15 kampanyalar başladığını söyledi. Bolat, “Olması gereken bu. Herkes kazansın. Fakat adil ve rekabetçi şartlar oluşturmak da bizim görevimiz" şeklinde konuştu.

İkinci el ve sıfır konut ve araç satışı yapacaklar dikkat! İlan sitelerine sil baştan düzenleme! 1 Kasım’da başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önceki günlerde açıklamalar üzerine 1 Kasım tarihinden itibaren sıfır ve ikinci el ilan sitelerinde yeni dönem başlıyor. Erdoğan, 100 bin TL’ye kadar idari para cezası uygulanacağını belirtmişti. Peki, ilan sitelerinde yeni süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Hepsiburada'da sepette yüzde 50’ye varan indirim, hemen al sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı!

Hepsiburada başlattığı kampanyasını duyurdu. Dev alışveriş şirketinde sepette yüzde 50’ye varan indirim, şimdi al 3 ay sonra öde, 36 aya varan taksit ve yüzde sıfır faiz fırsatı. sağlanıyor. İşte kampanya detayları...

300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz. O ülkeden yola çıktı Türkiye'ye geliyor duyanlar şaşkına döndü

Türkiye'de sıfır ve ikinci el araç fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar uygun fiyata araç araştırmaya başladı. 300 bin TL'ye sıfır araba alabileceksiniz işte detaylar...

Resmi Gazete'de yayımlandı! İkinci el sıfır araç fiyatlarını geçemeyecek

Sıfır ve ikinci el araç piyasasında son dakika gelişmesi... 2. el araçlar sıfır fiyatından yükseğe satılamayacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat internette satılan ikinci el araç fiyatının, sıfır fiyatını geçemeyeceğini açıklamıştı.

İnternette satılan ikinci el araç fiyatları, sıfır araç fiyatlarından yüksek olamayacak! Ticaret Bakanı resmen duyurdu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, internet ortamında satışı yapılan ikinci el araç fiyatının sıfır araç fiyatını aşamayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Dolar kuru ve artan enflasyonla birlikte özellikle teknolojik cihazların fiyatlarında artış meydana geldi. Telefon almak da bu noktada lüks olmaya başladı. Sıfır telefon alamayan kişiler de bu yola başvurdu. İşte detaylar!

İkinci el araç fiyatları sıfırı geçti! Artışın sebebi bakın neymiş?

İkinci el araçlara talep son zamanlarda arttı ve bu nedenle fiyatlar resmen fırladı. İkinci el araç fiyatları, sıfır araç satan yetkili bayilerin yayımladığı liste fiyatlarını geçti. Sektör temsilcileri ise fiyatlardaki bu artışın sebebinin ihtiyaç dışında otomobil alan kişiler olduğunu söyledi.

Renault'tan sıfır otomobili ikinci el fiyatına almak mümkün! İşte Clio'da kampanya!

Clio yeni bir kampanya başlattı. İkinci el fiyatına sıfır otomobil satılacak. İşte tüm detaylar…

sıfır ve ikinci el oto galeri Haberi

sıfır ve ikinci el oto galeri


“Tematik” AVM’lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lerine de ilgi artıyor. Dünyada örneklerine rastlanmayan Oto AVM’ler, İstanbul’da bir bir kuruluyor. Yatırımcılar, galericiler ve araç sahiplerinin sabırsızlıkla beklediği proje olan Oto World Asya, Anadolu Yakası’nın “İlk ve Tek” Oto AVM’si olma özelliğiyle Pendik’te hızla yükseliyor.


Son dönemlerin alışveriş anlayışı belli bir tema üzerinde uzmanlaşmış AVM’ler. Avrupa, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler gibi yakın çevremizde benzerlerine rastlanmayan Oto AVM’ler İstanbul’un prestij kaynağı olacak. Özellikle Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakınlığıyla dikkat çeken Oto World Asya, bu coğrafyalardan da günübirlik dahi ziyaretler bekliyor. Binlerce aracı tek bir adreste sunarak zaman tasarrufu sağlayacak olan Oto World, aldığı olumlu dönüşlerle çalışmalarını hızlandırdı. Türkiye’ye sağlayacağı ekonomik katkılara da çok güvenen proje ortakları Ali Gedik ve...