26 / 04 / 2024

siirt şirvan maden köy

siirt şirvan maden köy

Ciner Holding bünyesindeki Park Elektrik AŞ., Siirt Şirvan'da kurduğu maden köyden sonra şimdi de 16 derslikli endüstri meslek lisesi yaptıracak...

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Siirt Şirvan'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt ili Şirvan ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Siirt'te çöken evin yarım kalan inşaatını devlet tamamlıyor!

Siirt'in Şirvan ilçesi'nin Soğanlı köyünde iki katlı kerpiç evin çökmesi sonucu 3 ferdini kaybeden, 4'ü çocuk 5 ferdi ise yaralanan Coşkun ailesi yeni evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Siirt'te bakır madeni stok alanı projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Park Elektrik Üretim Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından; Siirt İli, Şirvan İlçesi, Madenköy mevkiinde bakır madeni stok alanı projesi için 21 Ağustos 2014 tarihinde halk toplantısı düzenlenecek..

Siirt'teki cas evi restore ediliyor!

Siirt Özel İdaresi, " Beyaz Kent " olarak tabir edilen ve yok olmaya yüz tutmuş tarihi cas evlerini kurtarmak amacıyla 100 yıllık cas evini restore ediyor.

Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak!

Çin İş Güvenliği İdaresi Başkanı Yang Dongliang tarafından alınan bilgiye göre ,Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak. Çin'de bin 700 küçük maden işletmesi iş güvenliğini artırmak için kapatılıyor.

Maden ve taş ocakları işletmelerinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tüzüğü yürürlükten kaldırıldı!

Maden ve taş ocakları işletmelerinde ve tünel yapımında alınacak işçi sağlığı ve iş güvenliği önlemlerine ilişkin tüzüğün yürürlükten kaldırılmasına dair tüzük, 25 Temmuz 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı..

Maden Dağı Yolu Ziver İnşaat ve Volvo işbirliği ile yenilendi!

Ziver İnşaat, Elazığ-Diyarbakır arasında kuzey ile güneyi birbirine bağlayan zorlu Maden Dağı yolunu Türkiye’de ASCENDUM Makina güvencesiyle satışa sunulan Volvo İş Makinaları’nın çözüm ortaklığı ile daha modern ve güvenli hale getirdi.

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Rudi Erol Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Koper Can Berberoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 22 Temmuz'da kuruldu.

Siirt Üniversitesi Açık Spor Tesisleri ihalesi yapıldı!

Siirt Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı adresinde gerçekleşen ihaleye yedi firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı.

Meskan-Ölmez Madencilik Çin'e maden ihraç ediyor!

Yeraltı maden rezervi açısından ülkede önemli bir potansiyele sahip olan Hakkari'de iş adamı İsmet Ölmez tarafından 2006 yılında Hakkari-Çukurca karayoluna kurulan maden tesisi, yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Taner Yıldız: Yılda 5 bin maden sahası denetimi yapılıyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Maden İşleri Genel Müdürlüğü ( MİGEM ) tarafından yılda ortalama 5 bin civarında maden sahasının denetiminin yapıldığını bildirdi.

Beşiktaş Konutları, Soma maden işçilerinin ailelerine 23 Temmuz'da teslim!

Beşiktaş Belediyesi Başkanı Av. Murat Hazinedar, gençlik festivalini iptal ederek o kaynakla alınan 30 konutun 23 Temmuz'da Soma maden işçilerinin ailelerine teslim edeceklerini açıkladı. Peki Beşiktaş Konutları nerede? İşte konutların özellikleri...

siirt şirvan maden köy Haberi

siirt şirvan maden köy
Siirt Şirvan'da bölge ekonomisine büyük katkı sağlayan maden köyü kuran Ciner Holding bünyesindeki Park Elektrik AŞ., ilçeye 16 dersliğin bulunduğu endüstri meslek lisesi yaptıracak. Lise inşaatına ilişkin protokol, Ciner Grubu Enerji ve Maden Başkan Yardımcısı Ali Çoşkun Duyak ve Siirt Valisi Ahmet Aydın tarafından, Siirt Valiliği'nde gerçekleşen törenle...