26 / 04 / 2024

siirtte fahiş fiyatlı arsa satışı

siirtte fahiş fiyatlı arsa satışı

Danıştay 1. Dairesi, Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) dar gelirli vatandaşlar için Siirt'te yaptıracağı konutların arazisini devlete '170 kat' fazla fiyata satmaya kalkan Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül ve 10 Belediye yöneticisi için yargı yolunu açtı.

Perakendecilerden fahiş kira açıklaması: Mağaza kiraları TÜFE'nin yarısı kadar artırılsın!

BMD Başkanı Sinan Öncel, perakende sektöründe yaşanan fahiş kira sorununa değindi. Perakendecilerin taleplerini sıralayan Öncel, bunların olmaması halinde kapanmaların başlayacağının altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapanlara 710 milyon lira ceza! Aralarında emlak ve gayrimenkul firmaları da var!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yapan firmalara 710 milyon lira para cezası verildiğini bildirdi. Ceza kesilen firmalar arasında emlak ve gayrimenkul firmaları da var.

Bakan Bolat'tan fahiş fiyat ve stokçuluk açıklaması: Cezalar katmerli şekilde artırılacak!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat uygulaması ile stokçuluk yapan kişilere ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Bolat cezaların katmerli şekilde artırılacağını söyledi.

Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması: Yeni düzenlemeler geliyor!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat uygulamalarında yeni düzenlemeler üzerine çalıştıklarını söyledi.

Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım o belediyeden geldi! Yüzde 40 daha ucuza satılacak!

Son zamanlarda beton fiyatlarındaki fahiş artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Özellikle deprem bölgelerinde fırsatçılar fiyatları olduğundan fazla yükseltmişti. Beton fiyatlarındaki fahiş artışa karşı ilk adım ise o belediyeden geldi. Yüzde 40 daha ucuza satılacak...

Fahiş kira artışı nedeniyle sağlık merkezine kilit vuruldu! 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı! 

Kira fiyatlarında uygulanan fahiş rakamlar bu kez Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 20 No’lu Aile Sağlığı Merkezi'ne vurdu. 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı...

Fahiş aidatlar için üç bakanlık masaya oturdu: Yeni düzenleme ile yüksek aidatlara büyük darbe vurulacak!

Türkiye'de kira fiyatları gibi yüksek aidatlarda vatandaşı zorluyor. Bu konuda üç bakanlık tarafından yürütülen yeni kanuni düzenleme ile fahiş fiyatların önüne geçilecek. İşte detaylar...

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Bakan Bolat: Stokçuluğa 102,5 milyon lira, fahiş fiyat düzenlemesine 86 milyon lira ceza uyguladık

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat düzenlemesiyle ilgili de 86 milyon lira, stokçulukla alakalı 102,5 milyon lira, para cezası uyguladıklarını açıkladı.

Fahiş kira artışı tam gaz: Hazine arazilere arsa vasfına çevrilerek konut üretilmeli! 

Üç büyükşehirde son 5 senede kira artış oranı yüzde 800'ü, bir yıllık artış oranı ise yüzde 100'ü aştı. Sektör temsilcileri, fahiş fiyatların çözümü için Hazine arazilerini işaret etti. 

Kiralık evlerde kriz derinleşiyor: Kiracılar fahiş zamlardan, ev sahipleri istediği artışı yapamamaktan şikayetçi!

Konut sahipleri istediği oranda kirayı yükseltememekten, kiracılar da fahiş rakamlarda yapılan kira zamlarından şikayetçi. Peki arabuluculukta son durum ne? İşte ayrıntılar...

TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi: 81 ilde geçerli olacak! TOKİ başvuru şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından konut, işyeri ve arsa satışı yeniden devreye girecek. TOKİ’den uygun fiyatlı konut, işyeri ve arsa müjdesi geldi! 81 il için geçerli başvuru şartları neler?

siirtte fahiş fiyatlı arsa satışı Haberi

siirtte fahiş fiyatlı arsa satışı

Gül ve yöneticiler hakkında İçişleri Bakanı'nın soruşturma izni vermemesine ilişkin karar kaldırılırken dosyanın Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderilmesine karar verdi.
Kararda, TOKİ'nin durumu öğrenmesinin ardından Belediye ile arasındaki protokolü fesh ettiği, ancak bu feshin suçu ortadan kaldırmadığı kaydedildi. Danıştay 1. Dairesi'nin verdiği bu kararın ardından Siirt Cumhuriyet Başsavcılığı, Siirt Belediye Başkanı Mervan Gül, Başkan Yardımcısı Muhsin Kebapçı ve ilgili belediye çalışanları hakkında özel kişilere ait Yağmurtepe Köyü taşınmazlarının bedellerini 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu'nun 11. maddesine aykırı olarak yüksek belirlemek ve bu bedellerle satın almak suretiyle belediyeyi zarara uğratarak görevi kötüye kullandıkları iddiasıyla yargılanacak.
Gazete haberi ortaya çıkardı
Karara göre, 3 Mart 2005 tarihinde Abdulaziz Ekin tarafından Hazine'den toplam 22 bin YTL bedelle satın alınan arsalar...