25 / 04 / 2024

Şile Doğu Sahili Bölgesi imar planı

Şile Doğu Sahili Bölgesi imar planı

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi nazım imar planı askıda!

İBB, Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 2. Etap Nazım İmar Planını bugün askıya çıkardı..

Şile Doğu Sahili Bölgesi ve İsaköy Havzası imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Şile'de 2 bölgeye ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıktı..

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doğuş GYO ile Getir gayrimenkul satışı için yeniden görüşmelere başladı!

Doğuş GYO portföyündeki Doğuş Center Etiler'de kiracı olarak bulunan Getir'in talebi üzerine, tapunun İstanbul Beşiktaş Bebek Mahallesi'ndeki Doğuş Center Etiler binasındaki; 47 adet bağımsız bölümün tamamı için Getir ile satış görüşmelerine yeniden başlandı. 

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank'ın kredi sözleşmesi yenilendi!

Doğuş GYO ile Credit Europe Bank N.V. arasında 24 Aralık 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda imzalanan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) açıklanan Kredi Sözleşmesinin (Facility Agreement) revize edildiği açıklandı. 

Doğuş GYO Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ile anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 14 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde "Kobirate Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş." ile Kurumsal Yönetim Uyum Derecelendirme Hizmet Sözleşmesi imzalandı.

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Doğuş Ayka İnşaat Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Öztürk tarafından kuruldu.

Doğuş GYO gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

Doğuş GYO Yönetim Kurulu toplantısında aldığı karar ile Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. gayrimenkul değerleme şirketlerinden hizmet alınmasına karar verildi.

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğu Polimer Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Enes Doğu tarafından kuruldu.

Doğuş GYO bağımsız denetim şirketini seçti!

Doğuş GYO, 2020 yılı hesap dönemi için bağımsız denetim hizmeti almak üzere DRT  Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile anlaştı.

Doğuş GYO'dan Maslak imar planı davası açıklaması!

Doğuş GYO 1/5000 ölçekli Maslak ve Çevresi Nazım İmar Planının iptali ve yürütmesinin durdurulmasına ilişkin açılan davanın reddi ile ilgili karara karşın temyiz yoluna başvurdu ve hukuki süreç devam ediyor.

Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş GYO tarafından Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı'nın iptal edilmesi için dava açılmıştı. Ancak karar ile istinaf talebinin reddine karar verildi ve bu karara karşı temyiz yoluna başvuruldu.

Doğuş GYO 2019 finansal tabloları ve sorumluluk beyanı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak - 31 Aralık 2019 hesap dönemine ait finansal tabloları ile sorumluluk beyanını yayınladı.

Ürdün'den İsrail'in hızlı tren hattını Doğu Kudüs'e kadar uzatma kararına tepki!

Ürdün yönetimi, İsrail'in, Tel Aviv ile Kudüs arasındaki hızlı tren hattını işgal altındaki Doğu Kudüs'teki Eski Belde'ye kadar uzatması kararına tepki gösterdi...

Doğuş GYO DRT Bağımsız Denetim şirketiyle anlaştı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 2020 yılı için DRT Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş ile anlaştı...

Şile Doğu Sahili Bölgesi imar planı Haberi

Şile Doğu Sahili Bölgesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Şile İlçesi, Doğu Sahili Bölgesi 1. Etap Nazım İmar Planı Değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı 7 Haziran 2019 tarihinde askıdan inecek.

İmar planı için...