29 / 03 / 2024

Şile Hometown ödemeleri

Şile Hometown ödemeleri

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

Bakanlıktan son dakika duyurusu geldi! 18 yaşı doldurduysanız müjde! Aylık 3.336 TL maaş alacaksınız

Gereksinim sahibi ve düşük bütçeli ailelere devlet aracılığı ile destek ödemeleri yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vesilesi ile verilen yeni bir destek ödemesi daha ilan edildi.

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

Emekli promosyonunda son viraj! Bankalar coştu ödemeler 10 bin TL'ye dayandı! Akbank, Yapı Kredi, TEB, Garanti, Ziraat

Emekli promosyonu veren bankalar arasındaki yarış gün geçtikçe kızışmaya başladı. En yüksek emekli promosyon ücreti son olarak 8 bin 500 TL'ye kadar yükselirken, özel bir bankanın yeni hamlesi ile promosyon ödemeleri 10 bin liraya kadar çıkarttı. İşte, 2022 en yüksek emekli promosyonu veren bankalar

KOSGEB destekleri teminatsız da verilebilecek!

KOSGEB'in geri ödemeli olarak sağlanacak destekleri ile erken ödemeleri KOBİ'lerin finansmana erişiminin kolaylaştırılması amacıyla teminatlı veya teminat alınmaksızın verilebilecek.

Konut kredi ertelemesi nasıl yapılır 2020?

Konut ve ihtiyaç kredi ertelemesi nasıl yapılır? Koronavirüs tedbirleri kapsamında açıklanan Ekonomik İstikrar Kalkanı ile kredi ödemeleri 3 ay süre ile ertelendi. Peki konut kredi ertelemesi nasıl yapılır? İşte konut kredisi erteleme...

Mersin Akdeniz'de vergiler e-belediye ile ödenebiliyor!

Akdeniz Belediyesi tarafından sunulan 'e-belediye’ hizmeti ile vergi ödemeleri dahil birçok işlem, belediye binasına gitmeden internet üzerinden rahatlıkla yapılabiliyor..

TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları bugün başladı!

Teslime hazır 2 adet dairenin açık satışa sunulduğu TOKİ Bolu Kıbrıscık Evleri 'nde 334,86 TL ile taksit ödemeleri gerçekleşebiliyor. TOKİ Bolu Kıbrıscık başvuruları bugün başladı.

Şile Hometown villalarında 24 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri!

Bornova Folkart Life Evleri ödemeleri banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile yapılabiliyor. İzmir Bornova'da inşa edilen projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar farklı konut seçenekleri bulunuyor.

Şile Hometown villaları 49 bin TL peşinatla!0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Şile Hometown projesinde 0 faizle! 49 bin TL peşinatla!

63 metrekarelik 2 oda 1 salon villalardan meydana gelen Şile Hometown projesinde faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. Projede 49 bin TL'lik peşinatla villa sahibi olunuyor.

Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 8 gün!

Veraset ve intikal vergisinin mükellefi taşınmazın intikal ettiği kişi oluyor. Miras kalması halinde mirasçılar bu vergiyi ödemek ile mükellef oluyor.Veraset ve intikal vergisi ödemeleri için son 8 gün bulunuyor..

Emlak vergisi ödemeleri için son 8 gün!

Gayrimenkul sahiplerinin ödemek ile mükellef olduğu emlak vergisi ödemeleri devam ediyor. Vergi takvimine göre 1 Haziran'a kadar süren emlak vergisi ödemeleri için son 8 gün bulunuyor..

Şile Hometown ödemeleri Haberi

Şile Hometown ödemeleri

İstanbul Şile'de yer alan Şile Hometown villaları konum olarak Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yükseliyor. 


Toplamda 48 villadan meydana gelen projenin inşaat alanı ise 3 bin metrekare olarak belirlendi. Eyfel Yapı imzasıyla hayata geçirilen Home Town Şile projesinde 49 bin peşinatla daire sahibi olunuyor. 


2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen projede konutlar için 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı. 5 bin metrekare yeşil alana sahip Home Town Şişle'de kütüphane, sinema alanları, oyun alanları, barbekü alanları, hobi bahçeleri, satranç köşesi, resim atölyesi  ve açık yüzme havuzu mevcut.


Home Town Şile'de teras katı daire fiyatları 149 bin TL'den, bahçe katı daireler ise 169 bin TL'den başlıyor. 18 ay sonra teslimlerin yapılması plananan projede 24 ay 0 faizle ödemeler yapılıyor. 


Eyfel Yapı Hometown...