29 / 03 / 2024

şile İdealist Cadde projesi

şile İdealist Cadde projesi

Emlak Konut GYO güvencesiyle ve İdealist GYO imzası ile Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde projesinde ön talep toplanıyor.

Emlak Konut GYO 'Düşler Vadisi'ndeki villa bloklarının kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi'deki projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İdealist Cadde projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İdealist Cadde'nin kısmi kesin kabulü yapıldı. İşte ayrıntılar...

İdealist Cadde'nin değeri belli oldu!

İdealist GYO, İdealist Cadde'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki İdealist Cadde'nin değeri ne kadar oldu? 

İdealist Cadde'deki 9 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinde yer alan 9 gayrimenkulün değeri 19 milyon 665 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

İdealist Cadde'nin değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? 

İdealist Cadde'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (İdealist Cadde) kapsamında, 91 Ada 205 Parsel A, B ve C Bloklar ve Bu Bloklara Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı, Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 1 Aralık tarihinde onaylandı. 

İdealist Cadde'deki 10 bağımsız bölüm 18.1 milyon TL'ye satıldı!

İdealist Cadde projesinde yer alan 10 bağımsız bölüm KDV Dahil 18 milyon 80 bin TL'ye satıldı. 

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

İdealist Cadde'nin ticari üniteleri satışa çıktı! 

İdealist Cadde projesinde yer alan 1 konut ve 18 adet ticari ünite açık artırma usulü satışa sunuldu. 

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

İdealist Cadde ve İdealist Koru'da 6 konut satıldı!

İdealist GYO, 'İdealist Cadde ve İdealist Koru' Projesinde yer alan 6 Adet konut nitelikli bağımsız bölümleri ( Villa + Daire ) satın almak için gerekli işlemlerin başlatılmasına karar verdi.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde Koru 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İdealist Cadde Koru projesi için  hazırlatılan 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı.

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

şile İdealist Cadde projesi Haberi

şile İdealist Cadde projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından ihalesi Temmuz 2018 tarihinde yapılan  Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kazanmıştı. İdealist GYO, Emlak Konut'a 15 milyon 70 bin TL teklif vermişti.

Çalışmaları tam gaz devam eden projenin adı İdealist Cadde oldu. 17 bin 933 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede 45 adet konut ve 13 adet ticari ünite yer alacak. 4 blok şeklinde inşa edilecek olan projenin yapı ruhsatı 13 Temmuz 2018 tarihinde alındı.

Şile'de hayata geçirilen İdealist Cadde projesi için İdealist GYO'nun sitesinde ön talep toplanıyor. Projenin mimari çizimi Salon Proje Mimarlık firması tarafından yapılıyor. Proje "Şile'de idealist bir yaşam yükseliyor" sloganıyla tanıtılıyor. 

İdealist Cadde  projesinde 8 adet 1+1 daire, 21 adet 2+1 daire, 3 adet 2+1...