25 / 04 / 2024

şile kongre oteli inşaatı

şile kongre oteli inşaatı

Son 10 yılda geçirdiği değişimle yıldızlaşan Şile, kongre ve sağlık turizminde öne çıkacak adımlar atıyor. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, Şile yakın gelecekte İstanbul'un turizm, kongre ve sağlık merkezi haline gelecek...

Türkiye'nin ilk beş yıldızlı oteli yıkılıyor...

Türkiye’nin ilk beş yıldızlı oteli Çınar Otel, yıkılma ile  karşı karşıya kalmış durumda. Yapıldığı sene 16 milyon liraya mal olan otelden yolu geçenler anılarını anlattılar. İşte haberin detayları...

AFAD'ın Antalya'daki 350 milyonluk oteli meclis gündemine taşındı!

CHP Antalya Milletvekili Av. Aliye Coşar, Antalya Finike'de  AFAD’ın Eğitim Tesisi adı altında 100 odalı, hamamı, saunası, fitness salonu, spor tesisi olan AFAD oteli projesi meclis gündemine taşıdı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Fuzul GYO'nun Fatih Oteli 2024'ün ilk çeyreğinde açılacak!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Fatih Oteli ile ilgili yeni gelişmeler paylaşıldı. Fuzul GYO Fatih Oteli'nin inşaatı ne durumda? İşte ayrıntılar...

Kervansaray Kundu Oteli'nin kira süresi 6 yıl uzatıldı!

Kervansaray Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu kararıyla Kervansaray Kundu Oteli'nin Galeri Kristal Turizm İnşaat Pazarlama ve Ticaret A.Ş ile olan kiralama sözleşmesinin mevcut süresinin 6 sene daha aynı koşullarda uzatılmasına karar verildi. 

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Erta Kongre Ve Turizm Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şişli Şubesi 1 milyon TL yatırım bedeli ile Tayfun Kandemir tarafından açıldı.

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gat Kongre Ve Eğlence Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Dayan tarafından kuruldu.

Şile'de 134.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Şile İcra Dairesi, İstanbul ili, Şile ilçesinde yer alan oteli 134 milyon 516 bin 709 TL'ye satıyor...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece’de  şlyon bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dmir tarafından kuruldu.

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi açıldı!

Hbe Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Yeni Sefa Oteli İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Demir tarafından açıldı.

Malatya Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında sona gelindi!

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Kongre ve Fuar Merkezi inşaatında çalışmalar tamamlanmak üzere. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan söz konusu fuar merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

şile kongre oteli inşaatı Haberi

şile kongre oteli inşaatı

Son 10 yılda geçirdiği değişimle yıldızlaşan Şile, kongre ve sağlık turizminde öne çıkacak adımlar atıyor. Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, "Şile yakın gelecekte İstanbul'un turizm, kongre ve sağlık merkezi haline gelecek. Önümüzdeki günlerde, 700 yataklı bir kongre oteli inşaatı başlayacak. Dünyanın en büyük Diyabet Eğitim Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere. Bir üniversite kampus kurmak istiyor. Ayrıca 'uluslararası bir huzur evi' açılabilmesi için görüşmelerde sona gelindi" dedi. 


Sabah...