19 / 04 / 2024

silifke kamulaştırma kararları

silifke kamulaştırma kararları

Mersin ili, Silifke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için  Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

3 il için acele kamulaştırma kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Bingöl’de HES için GES üretim tesisi, Çanakkale ve Balıkesir'de rüzgar enerji santralleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan acele kamulaştırma kararları bugünkü 32439 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bu illerde acele kamulaştırma kararı alındı! Cumhurbaşkanı imzalı kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Pek çok şehirde enerji üretimi ve iletim hatları için acele kamulaştırma kararları verildi. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o kararlar.... 

Mut ve Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Mut ve Silifke ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mut ve Silifke için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Acele kamulaştırma kararları TBMM'de!

Acele kamulaştırma kararları meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin Silifke için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Silifke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için  Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Silifke için acele kamulaştırma kararı!

Silifke İli sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Erzincan'da TOKİ konutları için acele kamulaştırma kararı verildi!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre sosyal konut için acele kamulaştırma kararı verildi...

Mersin Silifke'de kamulaştırma kararı!

DSİ Genel Müdürlüğü'nce Mersin ili Silifke ilçesi, Sarıaydın Mahallesinde 101 ada 297 parsel ve 101 ada 292 parselin kamulaştırma ilanı yayınlandı.

Tekirdağ Çorlu'da 78 alanda acele kamulaştırma kararı!

Tekirdağ İli, Çorlu İlçesi sınırları içerisinde 78 alanda acele kamulaştırma kararı alındı. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

Bartın ve Zonguldak'ta acele kamulaştırma kararı!

Bartın ve Zonguldak'ta Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararları alındı. Kararlar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

silifke kamulaştırma kararları Haberi

silifke kamulaştırma kararları

Mersin ili, Silifke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına karar verildi. Karar bugünkü 31387 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Karar Sayısı: 3511
Mersin ili, Silifke ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların enerji nakil hatlarının yapımı amacıyla Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü acele kamulaştırılması kararı için