28 / 03 / 2024

Silivri Fokus Tekstil Fabrikası

Silivri Fokus Tekstil Fabrikası

Silivri Seymen'de bulunan Fokus Tekstil Fabrikası, fabrikaya villası, 2 ev ve depo Silivri 1. İcra Dairesi tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Serba Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serba Otomotiv İnşaat Gayrimenkul Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Akarslan tarafından kuruldu.

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Nebo İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret  Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan    Sertoğlu ve Ünal Gökcegöz tarafından kuruldu.

Umman Otomotiv İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umman Otomotiv İnşaat Emlak Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Erduvan tarafından kuruldu.

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaçınar Yapı Turizm Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kocaçınar tarafından kuruldu.

Banf İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banf İnşaat Taahhüt Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yaman ve Fatih Yaman ortaklığında kuruldu.

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yankın İnşaat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaş Yankın tarafından kuruldu.

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Line İnşaat Tekstil Demir Çelik ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Garzan tarafından kuruldu. 

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Bora İnşaat Emlak Nakliyat Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bora tarafından kuruldu. 

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Maden Gıda İnşaat Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, M. Namık Kadir Pordel ve Hayrettin Avcu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Silivri'de kuruldu.

Silivri'de Fokus Tekstil Fabrikası icradan 4.1 milyon TL'ye!

Silivri Seymen'de bulunan Fokus Tekstil Fabrikası, fabrikaya villası, 2 ev ve depo Silivri 1. İcra Dairesi tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 10:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

Altun Cennet Konakları Silivri'de 365 bin TL'ye! Son 4 villa!

Son 4 adet villanın satışı süren Silivri Cennet Konaklarında alanları 300 metrekare olan villaların fiyatları 365 bin TL olarak belirlendi. Proje için tamamı nakit ödeme yapılabiliyor. Veya banka kredisi kullanılıyor

Silivri'de icradan 1 milyon 420 bin TL'ye satılık tarla!

Silivri Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul İli, Silivri İlçesi, Çeltik Köyü, Otuzluk Mevkii, 330 parselde yer alan 28 bin 400 metrekare tarla vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

Abelia Plus Konutları Silivri'de 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Silivri'de yer alan Abelia Plus Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları 99 bin   TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında   yer alan   konutlar   2+1, 3+1, 3+2 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Teslimatlar ise Nisan 2012'de gerçekleştirilecek...

Silivri Fokus Tekstil Fabrikası Haberi

Silivri Fokus Tekstil Fabrikası

Silivri Seymen'de bulunan Fokus Tekstil Fabrikası, fabrikaya ait villa, 2 ev ve depo Silivri 1. İcra Dairesi tarafından 4 milyon 159 bin 478 TL'ye satışa çıkarılıyor.


Kıymeti: 4.159.478,50 TL


1 NO’LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: İstanbul ili, Silivri ilçesi, Seymen Mahallesi, Köyaltı Mevkiinde kain; 1290 parsel sayılı, 7.250,00 m2 yüzölçümlü, “Tarla” vasfı ile ana taşınmaz 1290 Nolu Parsel : 7.250,00 m2 alanlı olup “Tarla” vasıflıdır. 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planında “Tarımsal Dışı Çalışma Alanda” kalmaktadır. Söz konusu parsel üzerinde, Fokus Tekstil Fabrika binası bulunmaktadır. Taşınmaz konum olarak, Seymen Mahallesi köy merkezinin 1 km güney doğusunda yer almaktadır. Yakın çevresinde ağırlıklı olarak tarımsal amaçlı kullanılan parseller bulunmaktadır. Parsel çevresi duvar ve tel çit ile sınırlandırılmıştır. Fabrika arkasında takribi 55,00 m2 bekçi evi ve 25,00 m2...