29 / 03 / 2024

silivri metro çalışmaları

silivri metro çalışmaları

Hayalleri birer birer gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Başkan Topbaş, Silivri’ye metronun gelmesi ile Silivri’de yaşayan vatandaşların kent merkezlerine çok rahat ulaşabileceklerini kaydetti

İstanbul'daki 8 metro hattında çalışmalar tam gaz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistemler Daire Başkanı Doç. Dr. Pelin Alpkökin, metro hatları ile ilgili yaptığı açıklamada, ""Sekiz tane metro hattında 98.7 kilometre bilfiil çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar 30 Ağustos'ta başlıyor!

İstanbul halkının uzun zamandır beklediği Esenyurt-Mahmutbey metro hattında çalışmalar 30 Ağustos tarihinde başlıyor. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap'ta çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projede imalat çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar yarın başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent genelinde raylı hat çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Mahmutbey-Esenyurt Metrosu’nda çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. 

İstanbul'daki raylı sistem hatlarında çalışmalar hızlandı!

Önceki gün Kaynarca-Pendik-Tuzla Metro hattının TBM indirme töreninde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul yapılan raylı sistem çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaat çalışmalarında son durum!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz devam ediyor. Projede fiziki gerçekleşme yüzde 41'e ulaştı. 

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tam gaz!

13 Haziran 2020'de temeli atılan KİPTAİ Silivri 4. Etap Konutları'nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projede inşaat seviyesi yüzde 38 seviyesine geldi. 

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda çalışmalar başlıyor!

İstanbul’da yapımı duran 8 metro hattının 7’sini başlattıklarını dile getiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda da çalışmaların yakında başlayacağını müjdeledi.

Kirazlı–Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başlıyor!

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmalarına bugün yeniden başlanıyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, konuya ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu. 

Kirazlı-Halkalı Metro Hattı'nda çalışmalar 27 Mart'ta yeniden başlıyor!

Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları 27 Mart'ta yeniden başlıyor... 

KİPTAŞ Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap arasında imar yolu çalışmaları başladı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, inşaatı devam eden Silivri 3. Etap ve Silivri 4. Etap Konutları arasında imar yolu çalışmalarının başladığını dile getirdi.

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

silivri metro çalışmaları Haberi

silivri metro çalışmaları


Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Topbaş’a öğrenciler ve yöre halkı çiçek verdi. Vatandaşların yoğun ilgisine ayrı ayrı cevap veren Başkan Topbaş, “Silivri’ye ne zaman gelsem halkımızın yoğun ilgisiyle karşılaşıyorum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


Başkan Topbaş karşılama merasiminin ardından yaptığı konuşmada, dünyanın çok hızlı bir değişime ve dönüşüme uğradığını ifade ederek, İstanbul’un ve Türkiye’nin her alanda bu değişime ve gelişime ayak uydurduğunu söyledi. 2 Ay önce Financial Times’da çıkan haberi hatırlatan Başkan Topbaş, “ Yabancı ülkeler Türkiye’deki hızlı gelişimi gıpta ile izliyorlar. Financial Times ‘Türkiye acaba başka bir gezegende mi?’ diye başlık atarak haber yaptı. Bu büyük bir başarıdır. Bizler bu başarıya tanıklık ederken birileri bizi birbirimize düşürmeye çalışıyor. Nifak çıkarmak ülkeyi kaosa sürüklemek ve başarımıza gölge düşürmek...