26 / 04 / 2024

Silk&Cashmere isviçre mağaza

Silk&Cashmere isviçre mağaza

İsviçre'deki 3 uncü mağazasını açan Silk&Cashmere rotasını Almanya'ya çevirdi. CEO Ayşe Zamanpur, "Berlin, Münih ve Frankfurt'ta mağaza açacağız" dedi. Mağaza Rue du Rhone 46'nın da tam altında

Koçtaş mağaza sayısını 3 kat artıracak!

Ev geliştirme perakendeciliğinin lideri Koçtaş, önümüzdeki 3 yıllık süreçte mağaza sayısını 3 kat artırmayı hedefliyor.

İngiltere'de 2019'un ilk yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı!

PricewaterhouseCoopers (PwC) ve Local Data şirketinden yapılan açıklamaya göre; İngiltere'de 2019 yılının 1'nci yarısında 2 bin 868 mağaza kepenk kapattı.

BİM mağaza sayısını 7 bin 478'e çıkardı!

2018 verilerine göre BİM yüzde 30 büyüyerek cirosunu 32 Milyar TL'ye yükseltti. Yuriçi ve yurdışı mağaza sayısı 7 bin 478'e çıktı.

N8 Proje'den mağaza yenilemeye yeni soluk!

2014 yılında kurduğu mimarlık ofisiyle sektöre adım atan N8 Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bilgen, mağaza yenileme alanında yeniliklere imza atıyor. Şirket, bir mağazanın mimari restorasyonunu 10 gün gibi rekor sürede tamamlıyor.

Rossmann 400 mağaza açmayı hedefliyor!

Türkiye pazarına 2010 yılında giren ve geçen süreçte 104 mağaza sayısına ulaşan Rossmann,  büyüme hedefini artırıyor. Rossmann'ın yeni dönem hedefleri 400 mağazaya ulaşmak.

BİM 2017'de 635 mağaza açacak!

2016 yılı bilançosunu açıklayan Birleşik Mağazalar A.Ş. (BİM), önceki yıla göre yüzde 15 artışla 670.9 milyon lira net kar elde etti. BİM bu yıl Türkiye’de 525, Fas’ta 60, Mısır’da 50 olmak üzere toplam 635 mağaza açmayı planlıyor.

Newjoy'dan 5 yeni mağaza!

Newjoy, uygun fiyat politikasıyla büyümeye devam ediyor. Konsept mağazalarına Eylül ayı içerisinde 5 yeni mağaza daha ekleyen marka, 5 yıllık süreçte yurt içinde 150 satış noktası hedefine emin adımlarla ilerliyor…

ATÜ Duty Free, Milas-Bodrum Havalimanı'nda mağaza açtı!

ATÜ Duty Free'den yapılan açıklamaya göre yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas-Bodrum Havalimanı'nda yolcu trafiği artarken, şirket mağaza sayısına bir yenisini daha ekledi.

Migros mağaza sayısını bin 447'ye çıkardı!

Migros'tan KAP'a yapılan açıklamaya göre, 10 adet Migros ve 12 adet Migros Jet formatında toplam 22 adet satış mağazası Mart ayı içerisinde hizmete açıldı. Şirketin mağaza sayısı toplam 1.447 oldu.

Tuna Ofis Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza açacak!

Tuna Ofis, önümüzdeki üç yıllık süreçte Riyad ve Cidde'de 7 yeni mağaza daha açarak Suudi Arabistan pazarındaki mağaza sayısını 8'e çıkarmayı hedefliyor.

Çilek Mobilya, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı!

Çilek, Bağdat Caddesi'nde mağaza açtı. Şirket açıklamasına göre, tematik ürün ve odalarıyla her yaştan çocuğun ve ailelerin tercihi olan Çilek, yurt içinde ve yurt dışında mağazalaşmayı sürdürüyor.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Çilek Bulgaristan'da mağaza açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi.

Silk&Cashmere isviçre mağaza Haberi

Silk&Cashmere isviçre mağaza

Silk & Cashmere 20'nci yılında İsviçre'deki üçüncü mağazasını Cenevre'de açtı. Marka, Avrupa'daki konumunu güçlendirmeye devam ediyor. Cenevre'de lüksjin-zirvesi olarak bilinen Rue du Rhone Caddesi'nde Chopard, Graff, Cartier'e komşu olan Silk & Cashmere mağazası, İsviçre'nin en popüler restoranlarından olmaya aday Rue du Rhone 46'nın da tam altında.


SIRADA ALMANYA VAR 


Silk & Cashmere'in CEO'su Ayşen Zamanpur ile mağaza açılışında markanın önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini konuştuk. Zamanpur, "İlk mağazamızı Zürich'te açmıştık.

Bu yüzden İsviçre'nin önemi bizim için çok büyük" diyor.


Burada yer bulmak zor olmadı mı?


Mağazayı kiraladığımız binayı Hong Kong'lu bir firma inşa etti. İlk günden itibaren takip ettik ve buraya göz koyduk. Gidip gelirken kiraladık ve dükkânı aldık. Bugün başka mağaza açmaya kalksak Cenevre'de yer bulmamız çok zor. Mağaza açtığımız Rue du Rhone Caddesi'nde...