24 / 04 / 2024

simit

simit

Ekmeğe yapılan son zamdan sonra simide de mi zam geldi? sorusu yanıtını arıyor. İşte detaylar!

Bir ilimizde daha ekmek ve simide zam geldi! 

Eskişehir'de Aralık ayında iki kez fiyat artışına giderek 210 gramı 2 lira 50 kuruştan satışa sunulan ekmeğe bir zam daha geldi. Ekmek aynı gramaj ile 3 liraya satışa sunulacak. Ekmeğe gelen zam ile beraber simide de zam geldi. 3 TL'ye satılan simit yarın itibarıyla 3 lira 50 kuruştan tezgahlara kon

2012'nin 20 TL'si, bugünün 200 TL'si oldu! 12 yıl önce 20 TL'ye 20 simit alınırken, bugün 20 simit için 200 TL ödeniyor!

12 yıl öncenin 20 lirası, resmen bugünün 200 TL'si oldu. En büyük banknot olan 200 TL ile şimdi 20 simit alınırken, 12 yıl önce 20 TL ile 20 adet simit alınabiliyordu. 

Ankara'da yapılan simit zammı iptal edildi

Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatına yapılan zamların iptal edildiğini söyleyerek "Bugün itibarı ile zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek" diye açıkladı.

Eskişehir’de simide bir yılda yüzde 80 zam geldi!

Eskişehir’de simide zam geldi. Ocak ayında 5 TL'den satılan simit 2023 yılı bitmeden yüzde 80 zamlanmış oldu. Peki, Eskişehir’de simit ne kadar oldu? İşte detaylar...

İstanbul'da simide üçüncü zam! 12 liradan satılıyor!

İstanbul'da simide gayriresmi üçüncü zam yapıldı. 7.5 TL'den 10 TL'ye çıkan simit, aradan geçen 3 ayda gayriresmi bir zam daha gördü.

Artık daha da alınmaz hale geldi! Yeni tarifeyle fiyat 10 TL'ye çıktı!

Simidin ve ekmeğin maliyetlerindeki yükseliş, Türkiye'deki enflasyonun bir tezahürü olarak görülüyor. Son zamanlarda birçok temel ihtiyacın fiyatındaki artış, insanları ekonomik olarak zorluyor. Vatandaş ve esnafın tepkili olmasına neden olan simit artık 10 TL’ye çıktı.

Simit Sarayı borsada ne zaman işlem görecek? Kaç lot verdi?

Simit Sarayı’nın borsada ne zaman işlem göreceği yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı ile talep toplayan Simit Sarayı halka arz sonuçları belli oldu. İşte detaylar...

Simit Sarayı ne zaman halka arz olacak? Kaç lot verecek?

Simit Sarayı olarak da bilinen Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. halka arz ediliyor. Türkiye'nin en büyük pastane ve unlu mamuller zincirlerinden biri olan Simit Sarayı'nın halka arzı, Sermaye Piyasası Kurulunca (SPK) onaylandı.

Ekim ayı itibarıyla simit ve poğaça fiyatlarına zam geliyor!

Gıda fiyatları yükselmeye devam ediyor. Yeni yıla girerken temel yiyecek ürünlerine zam yapılacak! Ekmek fiyatlarındaki artış, vatandaşların hayatlarını giderek zorlaştırıyor. Simitten sonra şimdi de ekmek bütçeyi zorlayacak. İşte yaklaşan ekmeğe ve simide zam detayları...

Simit fiyatları durmak bilmiyor! Bir şehirde daha zam geldi

İzmir'de 20 Nisan'da ücreti 5 TL'den 7 TL'ye yükseltilen gevreğin (simit) satış fiyatı, 11 Ağustos’tan itibaren bir kez daha zamlanacak ve 10 TL olacak.

Kahvaltıda simit, öğlen ve akşam yemeklerinde ise lahmacun yiyoruz!

16 milyonu aşkın kullanıcısı olan Trendyol verilerine göre en yoğun market siparişi, akşam 17-19 saatleri arasında verilirken, yemekte en yoğun ilgiyi kahvaltıda simit, öğle ve akşam yemeklerinde ise lahmacun gördü.

Altınla yarışıyor! Simit fiyatları bir kez daha zamlandı! İşte simidin yeni fiyatı

Simide bir kez daha zam geldi! Simitçiler Odası Başkanı Savaş Delibaş,  "Biz yapmıyoruz, sadece güncelliyoruz" dedi. İşte detaylar...

Havaalanında Şaşırtıcı Fiyatlar: Simit 203, Su 81 Lira!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılan bir alışverişin fişi sosyal medyada gündem oldu ve vatandaşların tepkisine neden oldu. Alışveriş fişine göre, havalimanında satılan ürünlerin fiyatları oldukça yüksek.

Ekmek ve Simit Fiyatları Uçtu: Vatandaşların Cebine Bir Yük Daha!

2023 yılının ikinci yarısında zamlanan ürünler arasında ekmek ve simit de yer aldı. En çok tüketilen gıda ürünlerinden olan ekmek ve simide gelen zam, vatandaşların omzuna bir yük daha ekledi. Vatandaşların tepkisine neden olan zam sonrası ekmek ve simidin işte yeni fiyatı…

simit Haberi

simit

Ekmeğe Ankara, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 3 büyükşehirde zam uygulandı. Bu haber sonrası simit fiyatlarına da zam geldiği haberi duyuldu.

İşte simit fiyatlarına dair güncel detaylar…

SİMİT FİYATLARINA ZAM MI GELDİ?

Sputnik’e konuşan Ankara Pideciler Simitçiler ve Çörekçiler Esnaf ve Sanatkarlara Odası Başkanı Savaş Delibaş, artan maliyetlerin simit fiyatlarına da yansıdığını söyledi. Delibaş, “Aşırı artan maliyetler yüzünden şu durumda 4 TL'den satılan 90 gram simit fiyatının artışı için talepte bulunmuştuk. Tüm maliyetler artarken biz kafamıza göre artışa gitmiyoruz. Bağlı bulunduğumuz üst kuruluşların bu zammı onaylamasını istiyorduk ve bu talebimiz onaylandı ve biz şimdi resmi yazıyı bekliyoruz. Yazının gelmesi ile birlikte bu hafta sonundan başlayarak simit fiyatı artacak” şeklinde açıklamada bulundu.

SİMİDE 2 LİRA ZAM YOLDA!

Girdi maliyetlerindeki artış ile birlikte esnafın...