25 / 04 / 2024

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik iletişim

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik iletişim

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kevser İzci tarafından kuruldu.

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İzkadem İnşaat Dekorasyon Müteahhitlik Taahhüt Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  50 bin TL  sermaye bedeli ile Kazım Aykut Demirel tarafından kuruldu.

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!    

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kevser İzci tarafından kuruldu.

Simurg Müteahhitlik Ve Yapı İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Simurg Müteahhitlik Ve Yapı İnşaat Hizmetleri Anonim Şirketi Muttalip Karakaya ve Mehmet Can Karakaya ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aydek Müteahhitlik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydek Müteahhitlik Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arafat Doğanyiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi kuruldu!

Ala Müteahhitlik Yapı İnşaat Ticareti ve Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir 'de Mahmoud Rabıe Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün Müteahhitlik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Mehmet Aygün Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Berdav Müteahhitlik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berdav Müteahhitlik Mimarlık ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 6 Mart 2015'te, 20 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da, Rıdvan Çelik Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Denizoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denizoğlu Yapı İnşaat Mühendislik Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Abdulkerim Deniz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yurtdışı müteahhitlik sektör payı düştü!

Yurtdışı müteahhitlik sektörü Rusya, Irak ve Libya'da sıkıntı yaşıyor. Sektör pazar payının yüzde 35'ini oluşturan bu 3 ülkedeki 10 milyar doları aşan projelerin Irak ve Libya ayağı durdu.

Müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu?

Yapı ruhsatı alması gereken bütün yapıların bir müteahhit sorumluluğunda yapılması gerekiyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi zorunlu mu? İşte, müteahhitlik belgesi alabilmek için gerekenler...

Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar!

Yapı ruhsatına tâbi bütün yapıların bir yapı müteahhidinin sorumluluğu altında inşa edilmesi için her müteahhitin, müteahhit yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, Müteahhitlik yetki belgesi için gerekli evraklar neler?

Müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Müteahhit veya Yüklenici veya Üstlenici sözleşme ile yüklenilen işi veya projeyi gerekli yöntemle temin ve tamamlamayı tahahhüt eden özel veya tüzel kişilere deniyor. Peki, müteahhitlik yetki belgesi nereden alınır?

Güney Amerika'da müteahhitlik fırsatları kovalanmalı!

Engineering News Record dergisi tarafından her yıl yapılan dünyanın en büyük 250 uluslararası müteahhitlik firması sıralamasına Türkiye'den 42 firma girdi...

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik iletişim Haberi

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik iletişim

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nasser Ghasemi ve Saman Ghorishimokri ortaklığında kuruldu.

Simurg Dekorasyon Müteahhitlik ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
DEKORASYON VE MÜTEAHHİTLİK a. Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap,...