28 / 03 / 2024

Sinan Akçı haciz

Sinan Akçı haciz

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl icra şoku yaşadı. Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı.

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

True Home Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Akın, Burak Erdem ve Ercan Akın ortaklığında kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Thl House İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Thl House İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de David Aoun ve Sinan Akçıl ortaklığında kuruldu.

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı!

Thodex'in sahibi Fatih Özer'in Kocaeli'deki evinde haciz işlemi yapıldı. Mağdur G.E'nin avukatı Sinan Keskin, "Evde kıymete haiz bir şey bulamadık, ev tamamen boşaltılmıştı" dedi.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Sinan Akçıl'a haciz şoku!

Ebru Şallı, borcunu geri ödemediğini iddia ettiği ve 2016 yılında ayrıldığı 3 yıllık aşkı Sinan Akçıl ile ilgili hukuki işlem başlattı. Müzisyen, 42 yaşındaki sunucuya olan 230 bin TL’lik borcunu ödemediği takdirde haciz işlemi başlayacak.

Folge Yapı Kimyasalları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Folge Yapı Kimyasalları İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Çakıl tarafından kuruldu.

Arch Sinan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arch Sinan Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Genco tarafından kuruldu.

Sinan Akçıl'a icra şoku!

Besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl icra şoku yaşadı. Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran alacaklı sıfatıyla besteci Sinan Akçıl hakkında İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı.

Sinan Akçıl: Evi terk etmiştim!

Bir süredir boşanma haberleriyle gündemde olan Sinan Akçıl, merak edilenleri anlattı. Akçıl, evi terk ettiğini açıkladı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrı evlere çıktı. Sinan Akçıl, 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dedi.

Sinan Akçı haciz Haberi

Sinan Akçı haciz

Saran Holding CEO'su Alan Kenan Saran, besteci ve şarkıcı Sinan Akçıl'a İstanbul İcra Müdürlüğü'nde 40 bin TL'lik icra takibi başlattı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; icra dosyasında borçlu gözüken Sinan Akçıl ödeme yapması gereken 7 günlük süreyi kaçırdı ve hakkında icra takibi...