24 / 04 / 2024

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.



Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 9 ay boyunca devam eden evliliklerinden sonra yeniden barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü çift, bir kez daha ayrılık haberiyle gündemde yer aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı'nın arası bozuldu. Çift, 2019 yılının Ocak ayında Amsterdam'da dünyaevine girdi, geçtiğimiz yıl Eylül'de ise boşandı. Ancak ayrılık uzun sürmedi ve ikili kısa süre sonra barıştı. Hatta Akçıl, yazın Kıratlı'ya yeniden evlilik teklif etti. İkili, önceki gün ise birbirlerini Instagram'da takipten çıktı.

Şarkıcı, iki gün önce Burcu Kıratlı ile ilgili soruları "Konuşmuyoruz arkadaşlar" şeklinde yanıtlamıştı.

'İLK KEZ TEK EŞLİYİM'

Sinan Akçıl geçen günlerde konuk olduğu programda yaptıkları açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

Çapkın birisi olduğundan bahseden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar bayağı çapkın bir çocuktum. İlk kez tek eşliyim diyebilirim. Ondan önce değildim. Napayım yani" diye konuştu.

Burcu Kıratlı ile ilişkisi hakkında konuşan Akçıl, "Şu anda Burcu ile beraberiz. Evlendik ve boşandık. Şimdi devam ediyoruz. Bizimki inatlaşmaydı. Önce bir 'oh be' diyorsunuz sonra tahmin ettiğim gibi olmadı. Sonra tekrar denemek istedik" dedi.


Geri Dön