25 / 04 / 2024

Burcu Kıratlı ve sinan akçıl

Burcu Kıratlı ve sinan akçıl

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa İnternational Mühendislik Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Aksu tarafından kuruldu.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sinan Akçıl, Sapphire’de stüdyo daire kiraladı!

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl arasında sular durulmuyor! Akçıl, eski eşiyle birlikte yaşadıkları evden ayrılarak kendine 4. Levent’teki Sapphire’de bir stüdyo daire tuttu.

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Cömert tarafından kuruldu.

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evleri ayırdı!

Ocak 2019'da Amsterdam'da dünyaevine giren Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl, geçtiğimiz yıl Eylüla ayında boşandı. Yeniden barışan çiftin arasına karar kedi girdi. Birbirlerini sosyal medya hesaplarından silen ikili, evlerini de ayırdı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı!

Burcu Kıratlı ile boşanmasının ardından yeniden bir araya gelen Sinan Akçıl, Riva'da geceliği 5 bin TL'ye ev kiraladı.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’ne dönüşüm müjdesi!

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Kıratlıoğlu Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 2020 yılı Mart ayında başlayacağını ve bölgenin Nevşehir’in en gözde merkezlerinden olacağını söyledi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evlerini ayırdı!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı ayrı evlere çıktı. Sinan Akçıl, 'Evdeki tedirginlikten ötürü eskisi gibi şarkı yapamamaya başladım' dedi.

Kıratlı İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı İnşaat Elektrik Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kıratlı tarafından kuruldu. 

MSB Gayrimenkul Eğitim Sağlık İnşaat Turizm Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MSB Gayrimenkul Eğitim Sağlık İnşaat Turizm Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burcu Hakcan tarafından 500 bin TL sermaye ile 26 Mayıs'ta Beylikdüzü, Beykent Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Burcu Köksal: Dar gelirliler için konut üreteceğiz!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Birinci Sıra Milletvekili Adayı Burcu Köksal, halkın iktidarında dar ve orta gelirli yurttaşlar için konut üretileceğini söyledi.

Metin Kıratlı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda her şey hukuki!

Maliyeti ve hukuki durumu ile ilgili çeşitli spekülasyonların yapıldığı Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı bir açıklama yaptı. Kıratlı; "İnşaat hukuka ayrıkı değil" dedi...

Burcu Kıratlı ve sinan akçıl Haberi

Burcu Kıratlı ve sinan akçıl

Oyuncu Burcu Kıratlı ve şarkıcı Sinan Akçıl, 9 ay boyunca devam eden evliliklerinden sonra yeniden barışmış ve aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak ünlü çift, bir kez daha ayrılık haberiyle gündemde yer aldı.

Takvim'de yer alan habere göre; Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı'nın arası bozuldu. Çift, 2019 yılının Ocak ayında Amsterdam'da dünyaevine girdi, geçtiğimiz yıl Eylül'de ise boşandı. Ancak ayrılık uzun sürmedi ve ikili kısa süre sonra barıştı. Hatta Akçıl, yazın Kıratlı'ya yeniden evlilik teklif etti. İkili, önceki gün ise birbirlerini Instagram'da takipten çıktı.

Şarkıcı, iki gün önce Burcu Kıratlı ile ilgili soruları "Konuşmuyoruz arkadaşlar" şeklinde yanıtlamıştı.

'İLK KEZ TEK EŞLİYİM'

Sinan Akçıl geçen günlerde konuk olduğu programda yaptıkları açıklamalarıyla uzun süre konuşulmuştu.

Çapkın birisi olduğundan bahseden Akçıl, "Biz de genetik olabilir. Son ilişkime kadar...