19 / 04 / 2024

Sinan Akçıl Ebru Şallının evine mi taşındı

Sinan Akçıl Ebru Şallının evine mi taşındı

Sinan Akçıl, önceki akşam Ortaköy'deki bir otelden çıkarken görüntülendi. Ünlü müzisyen, sevgilisi Ebru Şallı'nın evine yerleştiği haberlerini yalanladı:

Altın piyasasında şok gelişme! Altına kota getirildi, kaçakçılık başladı!

Dün Hakkari'de 221 kilogram gümrük kaçağı külçe altın ele geçirildi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu ise altın ithalatının yasaklanmasının yanlış bir karar olduğunu söyleyerek  meydana gelen olayın buna bir örnek olduğunu söyledi. 

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan Wells Fargo'nun dolar/TL tahminine flaş yanıt geldi: 'Allah akıl fikir versin'

Wells Fargo 2024'e ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulununca Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan da jet yanıt geldi...

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Altın fiyatları dibe çakılıyor! Altın yatırımcıları dikkat, bakmayan kalmasın! 25 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merak ediliyor.  Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen altın dibe çakılıyor. Altın yatırımcıları dikati bakmayan kalmasın.

Toyota çıldırdı: 2023 model Camry'de akıl almaz fiyat

Toyota'nın sedan otomobillerinden biri olan Camry'nin Eylül ayı satış fiyatı açıklandı. Peki Toyota Camry ne kadar, kaç TL oldu? İşte Toyota Camry 2023 Eylül ayı fiyat listesi...

Altında pazar sürprizi! Altın fiyatları çakılıyor! Elinde 1 gramı bile olan hemen baksın! 13 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları hafta sonunun son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Ons altın 1914 dolara kadar gerilerken güncel gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları araştırılıyor.

Dolar 27 TL'de çakılı kalırken gözler enflasyon verilerine çevrildi! Dolarda son dakika gelişmesi

Dolar/TL kuru uzun zamandır aşamadığı ve çakılı kaldığı 27 TL seviyesinin az üzerinde işlem görürken, gözler ABD'nin enflasyon rakamlarına çevrildi.

Demir fiyatları resmen çakıldı! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatları ne kadar oldu? 18 Mayıs demir fiyatları

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinden demire son zamanlarda peş peşe indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakılırken müteahhitler fiyatlar karşısında bayram etti.  Demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira? 18 Mayıs 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatları resmen çakılıyor! Fiyatlara peşe peşe indirim geldi! 27 Mart 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarında yaşanan düşüş tam gaz devam ediyor. Peki bugün demir fiyatları kaç lira oldu? İl il demir fiyatları ne kadar? İnce demir ve kalın demir kaç lira? 

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

Bauhaus’da Einhell akülü vidalama 640 TL indirimde! 11 parça bits seti hediye! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’da Einhell TE-CD 18/2 Li Kit 18V 1.5 Ah Li-ion akülü vidalama 640 TL indirimle satışta. Yanında 11 parça bits seti de hediye!

File torba çanta ne varsa alın ve koşun! Şok markette akıl almaz indirimler var! Ürünler bitmeden yetişin! 

 Önüne geçilemeyen fiyat artışları 2023 yılında da devam ediyor. Buna mukabil marketlerden fiyat sabitlemesinin yanında indirim atakları da geliyor. Bu marketlerden biri de ''ŞOK'' Bir çok üründe büyük indirimler yapan Şok marketin aktüel ürünler listesi merak ediliyor.  İşte o ürünlerin listesi

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatları bu hafta yüzleri güldürmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün büyük bir indirim daha geldi. Fiyatlar resmen dibe çakılıyor! Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 12 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Sinan Akçıl Ebru Şallının evine mi taşındı Haberi

Sinan Akçıl Ebru Şallının evine mi taşındı

Sinan Akçıl, önceki akşam Ortaköy'deki bir otelden çıkarken görüntülendi. Ünlü müzisyen, sevgilisi Ebru Şallı'nın evine yerleştiği haberlerini yalanladı: "Bu haber kesinlikle doğruyu yansıtmamaktadır." 


Kullandığı son model aracıyla dikkat çeken şarkıcı, muhabirlerin "Yeni araba mı aldınız?" sorularına ise "Arkadaşlar şirkette bulduğum arabaya biniyorum. Yeni bir araba almadım" diye cevap...