20 / 04 / 2024

Sinan Çetin büyükada

Sinan Çetin büyükada

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 4 bin liraya satılık ev!

İstanbul'da 1937 yılında Büyükada'da konumlanan bir ev 4 bin liraya satışa çıkarılmış. Evin 4 odası ve 900 metrekare büyüklüğünde bahçesi bulunuyormuş.

Emlakta Nostalji: Büyükada'da 12 bin liraya satılık villa! 

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan adası Büyükada'da bir villa 1941 yılında 12 bin liraya satılığa çıkarılmış. 

İBB tarafından açılışı yapılan Büyükada Oteli'nin fiyatı ortaya çıktı! Bakın gecelik ücreti ne kadarmış!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Orman Bakanlığı'nca satışa sunulan Adalar'daki bir tesisi satın alarak, İstanbulluların ve turistlerin kullanımına açtı. Peki, Büyükada Oteli'nin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 213 ada, 4 ve 5 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Büyükçekmece ilçesi, Mimar Sinan Mahallesi, 541 ada, 4 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

Küçükyalı Büyükada ödeme planı!

Küçükyalı Büyükada ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte Küçükyalı Büyükada ödeme planı ve proje detayları...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da yüzde 15 peşinatla!

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ödemeye 2. yılda başlayın!

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde ödemeler 2. yılda başlıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Büyükada Rum Yetimhanesi'nin restorasyonu için ilk adım atıldı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise ikinci büyük ahşap yapısı olan Büyükada Rum Yetimhanesi, yıllar boyunca yıkım tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Kurtarılmayı bekleyen yetimhanenin restorasyonu için ilk adım atıldı.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Multi Evler, Nidapark Küçükyalı'nın Büyükada etabında yer alıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Peki Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler nerede?

Sinan Çetin büyükada Haberi

Sinan Çetin büyükada

Tecrübeli oyuncu Sinan Çetin, ev aldığı Büyükada’da olay yarattı. Çetin bir süre önce satın aldığı denize sıfır konumda bulunan villayı tadilat ettirdi, ada basını ünlü yönetmenin imarda usulsüzlük yaptığını, 20 metrekarelik kayıkhane olan yeri mevzuata uygun olmayan şekilde sauna, tuvalet ve yüzme havuzuna çevirip kendine 90 metrekarelik yaşam alanı yarattığını belirtti. Sinan Çetin şimdi de evinin yanında yer alan halka açık yolu izinsiz şekilde kapattığı iddiasıyla gündeme geldi.

SALGINI FIRSAT BİLDİ

İddialara göre Sinan Çetin, villasının hemen yanındaki, ada halkının sahile inmek için kullandığı yolu duvar ördürüp kapattı. Adalar Belediyesi’ne şikayet eden komşuları, Çetin’in “evde kal” kampanyasını fırsat bildiğini iddia ederek, şu yorumlarda bulundu: “Herkesin evde olmasını fırsat bilip yıllardır kullandığımız yolu bir günde kapatmış. Bu duvarla evinin önündeki sahili...