19 / 04 / 2024

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada'ya duvar ördü!

Büyükada’da bulunan villasında usulsüz şekilde tadilat yaptırdığı iddia edilen Sinan Çetin, şimdi de evinin bitişiğinde bulunan yolu duvar ördürüp kapattığı öne sürüldü.



Tecrübeli oyuncu Sinan Çetin, ev aldığı Büyükada’da olay yarattı. Çetin bir süre önce satın aldığı denize sıfır konumda bulunan villayı tadilat ettirdi, ada basını ünlü yönetmenin imarda usulsüzlük yaptığını, 20 metrekarelik kayıkhane olan yeri mevzuata uygun olmayan şekilde sauna, tuvalet ve yüzme havuzuna çevirip kendine 90 metrekarelik yaşam alanı yarattığını belirtti. Sinan Çetin şimdi de evinin yanında yer alan halka açık yolu izinsiz şekilde kapattığı iddiasıyla gündeme geldi.

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada ya duvar ördü!

SALGINI FIRSAT BİLDİ

İddialara göre Sinan Çetin, villasının hemen yanındaki, ada halkının sahile inmek için kullandığı yolu duvar ördürüp kapattı. Adalar Belediyesi’ne şikayet eden komşuları, Çetin’in “evde kal” kampanyasını fırsat bildiğini iddia ederek, şu yorumlarda bulundu: “Herkesin evde olmasını fırsat bilip yıllardır kullandığımız yolu bir günde kapatmış. Bu duvarla evinin önündeki sahili de özelleştirmiş oluyor. Oysa biz orayı kullanıyorduk. Bu yaptığı hukuka aykırı. O duvarı kaldırtmak için her yolu deneyeceğiz.”

Sinan Çetin salgını fırsata çevirdi, Büyükada ya duvar ördü!

Sinan Çetin’in evinin hemen yanındaki yol işte bu duvarla kapatıldı.


Geri Dön