24 / 04 / 2024

Sinan Elmalı

Sinan Elmalı

SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Elmalı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz 2013'te Şirinevler, Maraşal Çakmak Mahallesi'nde kuruldu

Link Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Ömür Gürkan Elmalı atandı!

Ömür Gürkan Elmalı, LINK'in Satış ve Pazarlama Direktörü oldu. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Elmalı, daha sonra aynı üniversitede Makine Mühendisliği Yüksek Lisansı ve İşletme Yönetimi Yüksek Lisanslarını tamamladı.

Elmalı Belediyesi Akçay'da toplu konut yapacak!

Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin, Büyükşehir Belediye Meclisinde bu konu ile ilgili plan değişikliğinin 5 binlik plan yapılmadığı için reddedilmesini önleyerek, ilgili gündem maddesinin ilgili komisyona geri gönderilmesini sağladı.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir!

Ön talep süreci devam eden Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir Evleri 'nde toplamda 194 adet konut yer alıyor. Proje 11 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Sinan Çetin Cihangir’deki evini Haliç Üniversitesi’ne kiraladı!

Beyoğlu'nun Cihangir semtinde edindiği mülkler nedeniyle semtin adının Sinangir’e çıkmasına neden olan yönetmen Sinan Çetin, buradaki mülklerinin bir kısmını sattıktan sonra Boğaz’daki bir evde yaşamaya başladı.

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş!

1976 yılında Mimar Sinan'ın eserleri kaderlerine terkedilmiş. Süleymaniye civarındaki eserleri yıkılmaya yüz tutarken, medreselerin içi ise çöplük olmaktan kurtulamamış. Sinan'ın bir hamamı ise makara fabrikası olarak kullanıyormuş.

Elmalı Şehir Ormanı New York Central Park’tan bile büyük olacak!

Elmalı Gölü çevresinde bulunan 8 bin 780 dekar alan üzerine kurulacak olan proje ile meşe, kızılçam, sahil çamı ve fıstıkçamı ağırlıklı olan mevcut orman dokusu zenginleştirilerek peyzaj değeri yükseltilecek.

Mersin Silifke Elmalı RES imar planı askıya çıktı!

Mersin Silifke İlçesi, Taşucu Beldesi’nde yer alan “Elmalı Rüzgar Enerji Santrali” için hazırlanan 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı teklifi bugün askıya çıktı...

Elmalı Gölü çevresine dev şehir ormanı kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından dünyanın en büyük şehir parkları arasına girecek olan Elmalı Şehir Ormanı İstanbul'da kuruluyor. Orman, Elmalı Gölü çevresinde bulunan 8 bin 780 dekar alan üzerine kurulacak..

Elmalı Şehir Ormanı İstanbul’da kuruluyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından, ülkemizde başka bir örneği bulunmayan ve dünyanın en büyük şehir parkları arasına girecek olan Elmalı Şehir Ormanı İstanbul’da kuruluyor.

Viko ve Mimar Sinan'dan herkes için tasarım projesi!

Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ufkuna aydınlık katmaya da odaklanan VİKO, bu kapsamda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ile “Herkes İçin Tasarım” temalı bir projeye imza attı.

Antalya Elmalı'da 1. Derece Sit Alanı sınırları genişletildi!

Antalya Elmalı İlçesi, Yapraklı Mahallesi sınırları içerisinde Asartepe Mevkiinde tescil edilen 1. Derece Arkeolojik sit Alanı sınırlarının genişletilmesine karar verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elmalı Kent Ormanı projesi son durum!

Anadolu yakasının önemli su kaynaklarından biri olan Elmalı Barajı havzasında yapılan Elmalı Kent Ormanı projesi kapsamında mevcut orman örtüsü kesilerek alan açılıyor..

Mimar Sinan'da sosyal konut için engel kalmadı!

Sosyal konut için engel kalmadı. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Sosyal Konut Projesi'nin Mimar Sinan Mahallesi'nin batısında bulunan askeri kışlaya tahsisli atış poligonu olan alana yapılacağını aktardı.

Sinan Elmalı Haberi

Sinan Elmalı

SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Elmalı tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Temmuz'da kuruldu. SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında açılan her türlü inşaat hafr,yat kanal yol techizat ihalelerine bizzat veya mümessil sıfatıyla iştirak etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


SH Hafriyat Nakliye İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şirinevler, Maraşal Çakmak Mahallesi, Meriç Sokak,...