28 / 03 / 2024

Sinan gayrimenkul Sky Bahçeşehir konutları iletişim

Sinan gayrimenkul Sky Bahçeşehir konutları iletişim

Fiyatların 380 bin TL'den başladığı Sky Bahçeşehir Evleri'nde toplam 194 daire bulunuyor. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülen proje Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor.

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Sinan Güreli tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

Sinan gayrimenkul Sky Bahçeşehir konutları iletişim Haberi

Sinan gayrimenkul Sky Bahçeşehir konutları iletişim

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor.


Toplam 112 adet 2+1, 70 adet 3+1, 12 adet 4+1 daireden oluşan Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir Konutları'nda teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Sinan Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sky Bahçeşehir Evleri'nde mini futbol sahası, fitness merkezi, 7/24 güvenlik, hamam, paten ve kaykay parkurları, 2 adet kapalı yüzme havuzu, dinlenme alanları, dev satranç alanı, basketbol sahası, kapalı otopark, amfi tiyatro ve sauna gibi sosyal olanaklara yer veriliyor.


Yüzde 20'lik bedel teslim zamanında, yüzde 12,5'lik bedel 2 yıl sonra, yüzde 12,5'lik bedel ise 36 ay sonra vade farksız ödenebildiği Sky Bahçeşehir'de kalan kısım ise 120 ay banka...