18 / 04 / 2024

sinan gayrimenkul sky bahçeşehir

sinan gayrimenkul sky bahçeşehir

Satılık daire fiyatlarının 385 bin 100 lira ile 1 milyon 93 bin 350 lira arasında değiştiği Sky Bahçeşehir projesinde düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor..

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2+1!

2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı sunan proje ''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılıyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzası taşıyor.

Sky Bahçeşehir'de 19 bin TL peşinat imkanıyla!

''Seçkin bir hayat ödemesi çok rahat'' sloganıyla tanıtılan projede 2+1 dairelerde 19 bin TL'den başlayan peşinat fırsatı alıcıları bekliyor. Sky Bahçeşehir Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2+1!

Sky Bahçeşehir'de 112 adet 2 oda 1 salon, 70 adet 3 oda 1 salon ve 12 adet 4 oda 1 salon daire yer alıyor. Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede 19 bin TL peşinat ödeniyor.

Sky Bahçeşehir: 2+1 dairelerde 19 bin TL peşinat fırsatıyla!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde daire tipleri bulunuyor. Sky Bahçeşehir'de 19 bin TL peşinat fırsatı sunuluyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de aylık 2 bin 750 TL'ye!

Sky Bahçeşehir Projesi'nde 112 adet 2+1, 70 adet 3+1 ve 12 adet 4+1 daireler yer alıyor. Sinan Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede yüzde 5 peşinat veriliyor.

Sky Bahçeşehir Evleri'nde 3+1'ler 471 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Sky Bahçeşehir'de 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Sky Bahçeşehir'de 2016'da teslim daireler! 380 bin TL'ye!

Sinan Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen Sky Bahçeşehir'de daireler 2+1, 3+1, 4+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 380 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sky Bahçeşehir'de yüzde 5'i peşin ayda 2 bin 750 TL taksitle!

Teslimlerin 2016 yılında yapılması öngörülen projede daire tipleri 2+1'den başlıyor. Sinan Gayrimenkul imzasıyla Bahçeşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir'de toplamda 194 daire yer alıyor.

Sinan Gayrimenkul Sky Bahçeşehir'de 2+1'ler 380 bin TL'ye!

'Ailenizi Göklere Taşıyın’ sloganıyla hayata geçirilmekte olan Sky Bahçeşehir projesinde en küçüğü 2+1 olan dairelere 380 bin liradan başlayan fiyat ve yüzde 5 peşinatlı ödeme seçeneği ile sahip olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir'de 380 bin TL'ye 2 oda 1 salon ev!

Sky Bahçeşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. 11 ay sonra teslim edilecek projede 120 metrekarelik 2 oda 1 salon daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.

Sky Bahçeşehir: Her ayrıntısıyla ailenizi göklere taşıyın!

Sinan Gayrimenkul’ün, İstanbul'un yatırım değeri en yüksek semtlerinden biri olan Bahçeşehir’de hayata geçirdiği, 11 ay sonra teslim edilecek Sky Bahçeşehir Projesi için oluşturduğu Yaz Kampanyasında, yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün.

Sky Bahçeşehir'de ev alırken banka kredisi taksitlerinizi düşürebilirsiniz!

İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirilen projede yaza özel kampanya bulunuyor. Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 120 metrekarelik 2+1 daire 380 bin TL değerine sahipken alıcılar teslime kadar sadece 52 bin TL ödüyor.

Sky Bahçeşehir'de yaz kampanyası! Yüzde 5 peşinatla!

Yaz kampanyası kapsamında birçok ödeme kolaylığı sunan Sky Bahçeşehir projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Sinan Gayrimenkul tarafından inşa edilen proje İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor.

Sinan Gayrimenkul Londra'da 20 milyon pound değerinde projesine başladı!

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli ve değerli projeye imza atan Sinan Gayrimenkul, yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Londra’da yeni bir konut projesine başladı.

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşlerim İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Bayraktar, Ayhan Bayraktar ve Sinan Bayraktar ortaklığında kuruldu.

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Goldbender Global Investment Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Altunbüken ve Sinan Altunbüken ortaklığında kuruldu.

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky İnvest Turkey Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyda Tanrıçer Genç tarafından kuruldu.

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellowstone Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Sinan Güreli tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Halil Sinan Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil Sinan tarafından kuruldu.

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Sky Gayrimenkul Otomotiv Ve Proje Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Güldür, Sevcan Demiral ve Yalçın Demiral ortaklığında kuruldu.

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sino Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Sinan ve T.Stephane Charles Rıvaux ortaklığında kuruldu.

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ymt Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Demirören, Meltem Demirören, Aslan Sinan Oktay ve Erdoğan Demirören ortaklığında kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnedje Sağlam Yapı Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Görkem Gökçe ve Ali Paslı ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

sinan gayrimenkul sky bahçeşehir Haberi

sinan gayrimenkul sky bahçeşehir

Satılık daire fiyatlarının 385 bin 100 lira ile 1 milyon 93 bin 350 lira arasında değiştiği Sky Bahçeşehir projesinde düşük peşinatla ev sahibi olunabiliyor..


Sky Bahçeşehir'de düşük peşinat avantajı

13 dönümlük alan üzerinde 4 blok olarak inşa edilmekte olan Sky Bahçeşehir projesinde arsa alanının yüzde 79’u açık alanlara ayrılırken projede 194 adet konut bulunuyor. Bahçeşehir'de Sinan Gayrimenkul'ün inşa etmekte olduğu Sky Bahçeşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor. Her katta 3 adet daire bulunan ve komşuluk ilişkileri göz önünde bulundurularak tasarlanan Sky Bahçeşehir projesinde  dinlenme alanları, 2 adet kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness merkezi,  kapalı otopark, amfi tiyatro, mini futbol sahası, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç...