25 / 04 / 2024

Sinan Güleç miras davası

Sinan Güleç miras davası

Nur Güleç babası Sinan Güleç'e mirasını hizmetçisine bıraktığı için dava açtı. Nur Güleç’in babası hakkında sağlıklı düşünemediğine dair açtığı dava kabul edilmedi.

Miras konusunda bilmeniz gerekenler! Miras bırakılmayan kişi mirasını nasıl geriye alır?

Türkiye’de miras konusunda yaşanan sıkıntılar ilgili vatandaşlar sürekli araştırma yapıyorlar. Buna göre miras ile ilgili detay çok sayıda ayrıntı araştırılırken en çok da anne veya babasının miraslarından pay alamayan kişiler haklarını alıp alamayacakları merak edip araştırıyorlar.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Ayçiçek yağı ne kadar oldu? İşte marketlerin güncel ayçiçek yağı fiyatları!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş ekonomik dalgalanmalara sebep oldu. Birçok sektörde fiyat artışının yaşanmasıyla birlikte gıda sektörü de bu durumdan etkilendi. Ayçiçek yağına yapılan zamlar alım gücünü güçleştirdi.

TOKİ Ardahan Göle 315 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut hayata geçirecek.

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

O G İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güleç tarafından kuruldu.

İnşaat sektörü tersine göçle hareketlendi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yaşanan göçler inşaat sektörünü de hareketlendirdi.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Minas Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minas Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Gündüz tarafından kuruldu.

Bedri Sinan Gül kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve TOKİ İstanbul Kentsel Yenileme Daire Başkanı Bedri Sinan Gül kimdir? Bedri Sinan Gül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bedri Sinan Gül'ün biyogrofisi...

Sinan Güleç miras davası Haberi

Sinan Güleç miras davası

Felç kalan Sinan Güleç ve emekli öğretmen kızı Nur Güleç arasında, mal paylaşımı anlaşmazlığı yaşandı. En büyük yatak üretim firmalarından birinin çoğunluk hissesi sahibi olan Güleç'in, firmadaki hisselerinin satışından elde edilen 22 milyon TL'nin yarısı olan 11 milyon TL'nin kızıyla ortak olan hesapta pay edilmesini istedi. 

Sözcü'de yer alan habere göre, Güleç'e kızı, tüm mal varlığını temizlik görevlisi G.E.'nin üzerine devrettiği gerekçesiyle vasilik davası açtı. Nur Güleç, 'Babam sağlıklı değil, doğru düşünemiyor. Yoksa bunları yapar mı? Kanser tedavisi görüyorum yaşamak için para yardımı istediğimde bile babam kabul etmiyor' dedi.

Sinan Güleç, 2011 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu felç oldu. Yatağa bağımlı halde yaşamını sürdürmek zorunda kalan Güleç, firmanın 2014 yılında yabancı bir şirkete satılması üzerine payına düşen 22 milyon TL’yi aldı....