26 / 04 / 2024

Sinan Özeçoğlu

Sinan Özeçoğlu

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasında özellikle son yıllarda gerçekleştirilen projelerin bölgenin değerini artırdığını ve prestij kazandırdığını belirtiyor

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sinan Tarakçıoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Abdullah Sinan Tarakçıoğlu tarafından kuruldu.

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karamanlıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Karamanlıoğlu tarafından kuruldu.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze oluyor!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun Sivas Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki doğup büyüdüğü ev restore edilerek müze oluyor. Sivas Valisi Salih Ayhan; "İnşallah 2020'de bunu gerçekleştireceğiz." dedi.

Yunus Büyükkuşoğlu müze açıyor!

Farplas olan Fark Holdingin kurucusu ve onursal başkanı Yunus Büyükkuşoğlu Bodrum'da müze açmaya hazırlanıyor.

Müteahhit Cafer Çelik'i öldüren oğlu ve arkadaşına müebbet!

Müteahhit Cafer Çelik'i, başına çekiç ve merdaneyle vurarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan oğlu Kadir Çelik ile arkadaşı Sinan Civik'e "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası verildi.

Muhsin Yazıcıoğlu'nun evi müze olacak!

BBP'nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğup büyüdüğü Şarkışla ilçesi Elmalı köyündeki evi yaşayan müze olacak.

Mimar Sinan'ın Beyoğlu'da yaptığı cami yeniden açıldı!

Kanuni Sultan Süleyman tarafından oğlu Şehzade Cihangir için Beyoğlu'da yaptırdığı camii yeniden inşa edildi. Mimar Sinan tarafından yapılan camii hizmete açıldı.

Anadolu Yakası prestijli projelerle değerleniyor!

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasında özellikle son yıllarda gerçekleştirilen projelerin bölgenin değerini artırdığını ve prestij kazandırdığını belirtiyor

The Mandarins Acıbadem'in yüzde 65'i satıldı!

Mandarins Gayrimenkul tarafından Acıbadem'de inşa edilen The Mandarins Acıbadem'in yüzde 65'inin satışı gerçekleşti. Mandarins Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, satışların planlamaya uygun devam ettiğini söyledi.

Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi evlendi!

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin oyunculuktan vazgeçip emlakçı oldu!

ÜNLÜ yönetmen Sinan Çetin'in sık sık gece hayatıyla gündeme gelen büyük oğlu Rüzgar Çetin, oyunculuk yapmayı planlıyordu. Rüzgar "Oyunculuk bana göre değil" diyerek vazgeçti ve emlakçılık yapmaya karar verdi...

Sinan Tahsin Sarıoğlu: Büyükkumla Barajı 29 Ekim 2016'da hizmete girecek!

DSİ 1. Bölge Müdürü Sinan Tahsin Sarıoğlu, 2013 yılı yatırımları kapsamında 16 adet projenin yer aldığını söyledi. Sarıoğlu, 2014 yılında birçok projenin tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını ifade etti...

Sinan Özeçoğlu Haberi

Sinan Özeçoğlu

Mandarins Gayrimenkul İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özeçoğlu, Anadolu yakasının Avrupa yakasından daha prestijli bir konuma yükseldiğini ifade ederek, bu gelişmeye paralel olarak yatırımların hızla Anadolu yakasına kaydığını belirtiyor. Anadolu yakasının değerlenmesinin arkasındaki en önemli faktörün demografik yapı olduğunu söyleyen Özeçoğlu, eğitim düzeyinin yüksekliğine paralel olarak bölgede daha refah bir yaşam olduğunu ifade ediyor. 


Özeçoğlu, nüfus artışı, iş merkezlerinin Anadolu yakasına kayması, bölgenin daha güvenli olması ve ulaşım ağının daha yoğun olmasının da Anadolu yakasındaki değer artışında önemli rol oynadığını ve prestij kazandırdığını vurguluyor. Anadolu yakasında tamamında markalı konutların görüldüğünü belirten Özeçoğlu, ilçe bazında özellikle Maltepe, Kartal, Çekmeköy, Tuzla, Sancaktepe, Ataşehir, Ümraniye ve Kadıköy’ün hızlı bir yükselişte olduğunu ve değer kazandığının altını çiziyor. 


Kadıköy’ün 1,2 milyar TL’lik projesi

Anadolu yakasında birçok önemli...