26 / 04 / 2024

sındırgı toki başvuruları 2019

sındırgı toki başvuruları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesi için başvuru dönemi başladı.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Sözleşmeli er başvuruları için son gün 1 ekim! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli er başvurularının son tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Bu sene için belirlenen hedef ise 22 bin 16 sözleşmeli erin bünyeye katılması. Başvurular, 21 Ağustos'ta başlamıştı ve 1 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte sözleşmeli er başvuruları hakkında detaylar...

'Yarısı Bizden' kampanyasına başvurular sona erdi! Kampanyaya 269 bin başvuru yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Yarısı Bizden kampanyasının başvurularının sona erdiğini duyurdu. Kurum, 1 milyon 19 bin 471 bağımsız birim, 269 bin 670 başvuru yapıldığı bilgisini verdi.

Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman başlayacak?

Sözleşmeli öğretmen başvuruları ne zaman yapılacağı sorusunun cevapları araştırılan konular arasında yer alırken, sözleşmeli öğretmen başvurusu MEB'den yapılan duyurudan sonra başladı.

TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?

TOKİ başvuruları gündemden düşmüyor. Bundan dolayı sürekli “TOKİ başvuruları ne zaman açıklanacak? TOKİ 2022 ne zaman açıklanacak?” soruları sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar…

TOKİ başvurularında son dakika! O şart uygulamadan kalktı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vatandaşa müjdesini verdiği Sosyal Konut Projesi'yle ilgili bugünden itibaren yeni bir sisteme geçildi. Başvurular da yoğunluğu engellemek için getirilen o sınırlama kaldırıldı…

TOKİ Balıkesir Sındırgı’da ucuz 2+1, 3+1 daireler 2 bin 280 TL taksitle!

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde inşa edilecek TOKİ Sosyal Konutların sayısı belli oldu. TOKİ Balıkesir Sındırgı projesinde toplam kaç adet konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ’nin sosyal konutların taksitleri ne kadar olacak?

TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte TOKİ’den 24 il müjdesi!

TOKİ’den ucuza ev satın almak isteyenler, sık sık TOKİ projelerini kontrol etmektedir. Peki TOKİ başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte detaylar!

İstanbul’da ev arayanlara müjde! TOKİ başvuruları başladı! Sakın kaçırmayın

TOKİ, İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu “açık artırma” şekliyle satışa sunmuş olacak. TOKİ Başvuruları ise başladı. TOKİ İstanbul konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…

Balıkesir Sındırgı'da 14.3 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Sındırgı Belediye Başkanlığı, Balıkesir Sındırgı Kurtuluş Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap'ta 52 konut satışa çıktı!

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap 668 konut projesinde yer alan 52 adet daireyi satışa çıkardı. Açık satışa sunulan dairelerin fiyatları 219 bin 547 TL'den başlıyor...

TOKİ Balıkesir Sındırgı 2. Etap son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı 2. Etap projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Sındırgı konut projeleriyle değerlendi!

Balıkesir Sındırgı’nın AK Partili Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, bölgenin yeni konut projeleriyle 5 kat değer kazandığını kaydetti. Yavaş, bu projelerle marka kent olacaklarını söyledi.

sındırgı toki başvuruları 2019 Haberi

sındırgı toki başvuruları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Sındırgı projesinde yer alan 1 adet konut satışa çıktı.

TOKİ Sındırgı 2019 projesi açık satış yöntemiyle satışa çıkarıldı. Proje için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

TOKİ Balıkesir Sındırgı projesi için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. Projeden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

180 ay, 216 ay ve 240 ay vade sağlanan TOKİ Balıkesir 2019 projesine başvuru yapabilmek için hane halkı gelirinin en fazla 5 bin 500 TL olması...