26 / 04 / 2024

sinop a kurulacak nükleer santral projesi

sinop a kurulacak nükleer santral projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin enerji ithalatı için yıllık 60 - 70 milyar dolar para harcadığını belirterek, " Sinop'a nükleer santral kurulması için Japonya ile anlaştık" dedi...

TOKİ'den müjde: Sinop'ta afetzedeler için 158 adet konut inşa edilecek!

Sinop'ta yaşanan sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından 158 konut daha inşa edilecek.

Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Mühendislik Fakültesi Genel Jeoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Şamil Şen, olası İstanbul depremini değerlendirdi. Uzman isimden şok eden İstanbul açıklaması! İstanbul'da çadır kurulacak yer bile yok! Olası İstanbul depreminde...

TOKİ'den Sinop'a 317 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konutun başvuru dönemini geçtiğimiz günlerde sona erdiren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop projesinin ihale tarihini açıkladı. TOKİ Sinop projesinde 317 konut yer alacak.

Ruslar Sinop’a nükleer santral için düğmeye bastı

Rosatom’un Genel Müdürü Aleksey Lihaçev Akkuyu’dan sonra sıra Sinop için de müzakerelere başladıklarını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde Putin ile bir araya geldiği görüşmede Sinop konusunu gündeme getirmişti.

Sinop'ta 1 milyon 100 bin TL yatırımla beton santrali açıldı! Beton santrali nedir nerelerde kullanılır?

Sinop’un Durağan ilçesinde 1 milyon 100 bin TL yatırım yapılarak kuru beton santrali açıldı. Söz konusu santralde üretilen betonlar bina, yol, köprü yapımı gibi çeşitli inşaat uygulamalarında kullanılacak.

TOKİ Sinop projesi için düğmeye bastı! Sinop'a 177 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar....

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.

TOKİ Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 konutluk proje inşa edecek.

TOKİ Sinop Boyabat projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Sinop Boyabat projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Sinop Ayancık'ta sel sonrası yeni ev ve iş yerleri inşa ediliyor!

Sinop Ayancık'ta 11 Ağustos 2021 tarihinde meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedelerin yaraları sarılıyor...

TOKİ'den Sinop'a 177 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek.

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Sinop Boyabat'a millet bahçesi müjdesi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat'ta yeni bir millet bahçesi inşa edecek.

sinop a kurulacak nükleer santral projesi Haberi

sinop a kurulacak nükleer santral projesi


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Türkiye'nin enerji ithalatı için yıllık 60 - 70 milyar dolar para harcadığını belirterek, " Sinop'a nükleer santral kurulması için Japonya ile anlaştık. Nükleer santralin olumsuz bir yanı mevcut. Ama faydası yüzde 80 - 90. Enerji sorununu çözmek için başka yol yok." dedi. 


Samsun'da katıldığı temel atma törenin ardından karayoluyla Sinop'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sinop Valiliği önünde Vali Yavuz Salim Köşger, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Osman Coşkun, Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, vali yardımcıları ile kurum müdürleri karşıladı. Polis mangasını selamlayan Bakan Bayraktar Valilik defterini imzaladı Valilik makamına geçerek Vali Yavuz Selim Köşger'den Sinop ile...