28 / 03 / 2024

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Bayburt'a 300 milyon dolarlık reaktör yatırımı! Türkiye'de ilk kez kurulacak

Türkiye'de ilk kez Bayburt'a şarj istasyonu reaktörü fabrikası kurulacak. İlk etapta 250-300 kişiye istihdam sağlaması planlanan fabrika dünyadaki tüm şarj istasyonlarına reaktör üretecek.



Dünyada artık yeni trend elektrikli otomobiller. Avrupa'da 2035 yılına kadar yollarda benzinli ya da mazotlu araç kalmayacak. Bu da bu motor tipine sahip arabaların 13 yıllık bir ömürleri olduğu anlamına geliyor. Volkswagen, Avrupa'da 2033 ve 2035 yılları arasında içten yanmalı motorlu araç üretimini bırakacak.

ELEKTRİKLİ ARAÇLARIN KALBİNE KAN BAYBURT'TAN POMPALANACAK

Elektrikli araçların biten şarjlarının seyir halindeyken nasıl yeniden doldurulacağı merak konusu. Geleceğin benzin istasyonları olarak tanımlanabilecek şarj istasyonlarına olan ihtiyaç her zamankinden fazla.

Elektirkli araç teknolojisi her geçen gün gelişriken bu araçların altyapı çalışmaları aynı hızda ilerlemiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön