20 / 04 / 2024

sinop belediyesi projeleri 2015

sinop belediyesi projeleri 2015

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’u modern bir şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek, uluslararası ölçüleri ve çağdaş şehirleşme dinamiklerini göz önünde bulundurarak projeleri ürettiklerini ifade etti.

Sinop Belediyesi imarlı 3 arsa satacak! İhalesi 13 Eylül'de!

Sinop Belediye Başkanlığı, Sinop Merkez Ada Mahallesi'nde yer alan üç adet arsayı satış çıkardı. Arsaların satış ihalesi 13 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Sinop'ta imar planı iptal edildi! Tüm inşaatlar durdu!

Sinop Belediyesi'nce hazırlanan ve mecliste kabul edilip, onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları iptal edildi. Bölgede tüm inşaatlar durduruldu.

Sinop'ta imar planları iptal edildi! 

Samsun Bölge İdare Mahkemesi, Sinop Belediyesi tarafından hazırlanan ve mecliste kabul edilerek onaylanan, kentin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon ve İlave Uygulama İmar Planları'nı iptal kararı aldı. 

sinop belediyesi projeleri 2015 Haberi

sinop belediyesi projeleri 2015

Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Sinop’u modern bir şehir yapmak için yola çıktıklarını belirterek, uluslararası ölçüleri ve çağdaş şehirleşme dinamiklerini göz önünde bulundurarak projeleri ürettiklerini ifade etti. Ergül, kısa sürede yapılacak yatırımlarla birlikte turist sayısında da artış beklediklerini vurguladı.


TÜİK’in yaptığı “Yaşam Memnuniyet Araştırma-sı”nda Türkiye’nin en mutlu şehri seçilen Sinop’ta  ilklerin hayata geçtiğini belirten Belediye Başkanı Baki Ergül, “Sinop artık hak ettiği çağdaş, ileriye dönük ve modern şehircilik anlayışına büyük adımlar atmıştır.” dedi. Özellikle daha temiz ve çağdaş bir Sinop için yapılan çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini kaydeden Ergül, Sinop’un içme suyundan derin deniz deşarjına, imar planlarından asfalt çalışmalarına, yeni kapalı pazar yerimizden kültür etkinliklerine kadar her projelerinin büyük emekler sonucunda ortaya çıktığına dikkat çekti. “Son yıllarda üzerinde titizlikle...