25 / 04 / 2024

sinop Çiftlik Köyü lise ihale

sinop Çiftlik Köyü lise ihale

TOKİ Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

Sinop Ayancık'ta 9.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Sinop İli, Ayancık İlçesi, Pazarcık Köyü, Pazarcık Mevkii'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 944 bin 164 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Niğde Kula köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı bir köyün yolunun genişletilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Çiftlik ilçesindeki köy yolları TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesindeki köy yollarının iyileştirilmesi çalışmalarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.

TOKİ Sinop Merkez 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te yapılacak.

TOKİ Sinop 16 Derslikli Anadolu ve 180 Kişilik Pansiyon Binası ihalesi 4 Eylül'de!

TOKİ tarafından Sinop Merkez Çiftlik Köyü'nde hayata geçirilecek olan 16 Derslikli Anadolu ve 180 Kişilik Pansiyon Binası ihalesi 4 Eylül'de yapılacak.

Sinop Ayancık'ta maden ocağı projesi protesto edildi!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu Köyü’nde Mitto isimli firmanın kurduğu kalker ocağı tesisine tepki gösteren köylüler, taşocağına karşı direniş çadırı kurdu.

Sinop Ayancık taş ocağı ÇED raporuna tepki!

Sinop'un Ayancık ilçesine bağlı Çaylıoğlu köyüne Mitto isimli firmanın kalker ocağı tesisi kurdu. Ayancık Çevre Koruma Derneği Başkanı Mukaddem Sarısoy, şirketin aldığı ÇED olumlu kararının, hukuka uygun olmadan verildiğini söyledi.

TOKİ Sinop Merkez'de 16 derslikli lise ve 180 kişilik pansiyon yaptırılacak!

TOKİ Sinop, Merkez, Çiftlik köyünde 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları işi ihalesi 18 Mayıs 2016 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Beyazıt Öztürk Ayvalıköy'den çiftlik alacak!

Geçtiğimiz aylarda Beyaz Show’da tatlı atışmaları milyonları ekrana bağlayarak dikkat çeken Beyazıt Öztürk ile Candan Erçetin, komşu oluyor. Öztürk, Kırklareli Lüleburgaz’ın Ayvalıköy’ünde çiftlik alacak..

İzmir Çeşme Karadağ-Çiftlik Köyü Rüzgar Enerji Santrali imar planı askıya çıktı!

İzmir Çeşme İlçesi, Karadağ-Çiftlik Köyü Rüzgar Enerji Santraline ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama imar Planı dün askıya çıkarıldı...

sinop Çiftlik Köyü lise ihale Haberi

sinop Çiftlik Köyü lise ihale

TOKİ Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü 16 derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 kişilik pansiyon binası inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü, 16 Derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Ve 180 Kişilik Pansiyon Binası İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'te gerçekleşecek.


Sinop İli, Merkez İlçesi Çiftlik Köyü, 16 Derslikli Anadolu Otelcilik Turizm Meslek Lisesi ve 180 Kişilik Pansiyon Binası İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.

İhale Kayıt Numarası: 2016/314378  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah....