28 / 03 / 2024

sinpaş 40 yıl kampanyası

sinpaş 40 yıl kampanyası

Sinpaş'ın 40. yılına özel fırsatlar kampanyalarla devam ediyor. Sinpaş GYO'nun 40. yılına özel ödeme planları bulunan Ege Yakası İstanbul ve İstanbul Sarayları projelerinden biraz bahsedelim.

Sinpaş'ın 40. yıl kampanyası devam ediyor!

Sinpaş Holding, bu yıl 40'ıncı yılını kutluyor. Bu yıla özel tüketiciye 40+40 kampanyası düzenlediklerini belirten Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Çelik, darbe ve ekonomik krizlerden güçlenerek çıktıklarını söyledi

Sinpaş'tan 40.yıl için özel ödeme planı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı inşaat sektöründeki 40.yılını başlattığı yeni kampanya ile kutluyor. Kampanya kapsamında peşinatsız 40 aya kadar, yüzde 50 peşinatla 80 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sektördeki 40.yılına özel olarak 10 yeni projeye hazırlanıyor. Firma, 40. yıla özel Sinpaş'la dolu dolu 40 yıl kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında 80 aya varan vadelendirmeler mevcut...

Sinpaş 40. yıl kampanyası!

Sinpaş 40. yıl kampanyası kapsamında İstanbul, Ankara, Gaziantep, Bursa ve Denizli'de yer alan projelerde özel fırsatlar sunuluyor. Kampanya kapsamında peşinatsız ve vade farksız ödeme yapılabiliyor.

40 yıllık bekleyişte mutlu son: Karayazılılar tapularına kavuşuyor!

Erzurum'un Karayazı ilçesinde yaklaşık 40 senedir devam eden tapu sorunu çözüme kavuştu. Karayazılılar tapularına 40 yıl sonra kavuşuyor.

Kıdem tazminatı resmen dibi gördü! Son 40 yılın en düşük seviyesinde!

Kıdem tazminatı günden güne erimeye devam ediyor. 1982’de asgari ücretin 7,5 katı, 1992’de de 5,7 katı olan kıdem tazminatı tavanı, temmuzda asgari ücretin 1,75 katına kadar gerileyerek, son 40 yılın en düşük seviyesini gördü.

İngiltere’de enflasyon kriz yarattı! 40 yılın zirvesini gördü!

İngiltere'de enflasyon, enerji ve gıda fiyatları liderliğinde yükselişini devam ettirerek eylül ayında yıllık bazda yüzde 10,1 ile son 40 yılın zirvesine çıktı. İşte detaylar…

Citroën BX 40. yıl dönümünü kutluyor!

Citroën'in 1982'de Eyfel Kulesi’nin altında görücüye çıkarttığı BX modeli, 40. yıl dönümünü kutluyor. 

Enflasyon çift haneyi görmüş oldu! 40 yıl sonra bir ilk yaşandı! Halkın sesi yükselmeye başladı

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nin bugün yayımlamış olduğu açıklamaya göre; İngiltere’de enflasyon, tüm beklentileri aşarak temmuz ayında % 10, 1’e çıktı. Bu şekilde 40 yıl sonra ilk kez enflasyon çift haneleri görmüş oldu. İşte detaylar…

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı 40 yıllığına özelleştirilecek!

Türkiye Denizcilik İşletmeleri AŞ'ye ait "Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı" 40 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi" yöntemiyle özelleştiriliyor.

Semih Esen: Konyaaltı’nda 40 yıllık imar hataları var!

30-40 yıl öncesinden gelen imar problemlerinin devam ettiğini söyleyen Millet İttifakı’nın Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Semih Esen Konyaaltı’nda imar bekleyen mahallelere imar gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.

Konak'ta 40 yıl sonra gelen tapu sevinci!

İzmir'in Konak İlçesi Gültepe Semti’nde ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgede yaşayan gecekondu sahipleri 40 yıl bekledikleri tapularına kavuştu.

Gayrimenkul alımı için son 40 yılın en iyi zamanı!

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, gayrimenkul yatırımı yapmayı planlayanlara, "Son 40 yılın en iyi zamanı" olduğunu söyledi.

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Başkan Hakan Tütüncü, 23 milyon TL’lik takas ile konut alanında kalan vakıf arazilerinde, 40 yıl süren tapu probleminin çözüldüğünü söyledi.

Sinpaş birikimlerini yurtdışında değerlendirecek!

Sinpaş, 40 yıl önce yazlık evler ve siteler yapma hedefi ile sektöre adım attı. Sinpaş Holding Başkanı Avni Çelik, "Bu birikimi sınırlarımızın ötesinde değerlendireceğiz" diyor.

Yataş'ın 40. yılına özel indirim kampanyası!

Yataş'ın 40. yılı dolayısıyla yeni bir kampanya başlatıldı.Yataş'ın en sevilen yatakları yüzde 40 indirime ek olarak yüzde 10 indirim ile satışa sunulacak.

sinpaş 40 yıl kampanyası Haberi

sinpaş 40 yıl kampanyası

Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen İstanbul  Avrupa Yakası Küçükçekmece'ye bağlı Halkalı'da yer alan İstanbul Sarayları ve Ege Yakası İstanbul projelerinde Sinpaş'ın 40. yılına özel fırsatlar bulunuyor.


Toplamda 1,200 konuttan oluşan İstanbul Sarayları projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 119 bin 500 metrekare alan üzerine yayılan projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


İstanbul Sarayları projesi sosyal olanakları arasında; tenis kortları, fitness merkezi, süs havuzları, sauna, güvenlik hizmetleri, koşu parkurları, basketbol sahası, yüzme havuzu, kayıkhane bulunuyor. Sinpaş'ın 40 yılına özel fırsatlar kapsamında projede peşinatsız 40 ay taksit imkanı sağlanıyor. Yüzde 10'u 3 ay sonra, yüzde 10'u 9 ay sonra, kalan kısım ise 24 ay sonra ödenebiliyor. 


Sinpaş'ın Ege Yakası İstanbul projesi ise 85 bin...