19 / 04 / 2024

Sinpaş Altın son durum

Sinpaş Altın son durum

Sinpaş altın Oran projesinde yer alan dairelerin alanları 62 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiyor. Projede 2 bin 647 daire yer bulunuyor. İşte Sinpaş Altın Oran ev fiyatları...

Altın son 2 ayın zirvesine yakın seyrediyor! Elinde altını olan köşeyi döndü! 4 Mart 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde son iki ayın zirvesine yakın seyrediyor. Bugün altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? 4 Mart 2024 altın fiyatları.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

22-18 ve 14 ayar bilezik fiyatları ne kadar? Bilezik almak isteyenler acilen baksın! 31 Temmuz altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya sakin başladı. Gram altın son zamanlarda rekor fiyatlara yükselirken altın bilezik fiyatları fırladı.  22-18 ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 31 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları...

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Altın son 120 günün en kötü haftasına imza attı!

Altın, ABD'de güçlü ekonomik verilerin Fed'in faizleri yükseltme olasılığını artırmasıyla yaşadığı değer kaybı sonrasında 120 günün en kötü haftasına imza attı. 

İslam Memiş’ten ağızları açık bırakan tahmin: ‘Bu olursa gram altın 2 bin TL’ye dayanır!’

Gram altın son zamanlarda yakından izlenirken, seçimden sonra altında ne olacağını merak eden yurttaşlar gram altının yıl içerisinde ne kadar olacağını araştıranlar uzman yorumlarını araştırıyor. Finans Analisti İslam Memiş, dün sosyal medya kanalında gram altın fiyat beklentisini açıkladı.

Altın son viraja girdi! Zirve öncesi son uyarı! Elinde avucunda 1 gram altını bile olan hazır olsun

Altının onsu bugün tekrar 2000 dolara yükseldi. Yükselen altın, ABD'deki durgunluk ve bankacılık sektörüyle ilgili endişeleri sildi. Altın zirve öncesi son viraja girdi. Elinde avucunda 1 gram altını bile olan hazır olsun!

Altın son 13 ayın zirvesinde! Direnç seviyesini aşarsa altını kimse tutamaz! Peki altında direnç seviyesi neresi?

ABD'den gelen zayıf ekonomik verilerin ardından 2 bin doların üzerine tırmanan altın son 13 ayın zirve seviyelerinde bulunuyor. Bugün gelen kar satışlarıyla ons altın bir miktar gerilese de direnç seviyesinin aşılması halinde altında yeni rekorların geleceği öngörülüyor.

Güvenli liman gömleğini giyen altın son bir yılın zirvesinde!

Altın fiyatları bugün ABD verileri ile birlikte yükselişe geçti. Altının yükselişe geçmesi ons altın son bir yılın zirvesine taşıdı.

Gram altın yarın tam tamına bu kadar olacak! Yastık altı kabardıkça kabaracak! Altını olanlar acilen bakın!

Gram altın son günlerde rekor denemeleri yaparken Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gram altının tam tamına ne kadar olacağını açıkladı. Altını olanlar acilen bakın! Yastık altı kabardıkça kabaracak. Duymayan görmeyen kalmasın.

Altın bugün ne kadar? 17 Ekim 2022 gram altın kaç TL oldu? İşte altında son durum..

Ülkemizde en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın son günlerde sert hareketlilik yaşaması yatırımcıyı da etkiliyor. Peki ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla hızla düşüş yaşayan altında son durum ne? Bugün altın ne kadar? İşte 17 Ekim altında son durum..

Sinpaş Altın son durum Haberi

Sinpaş Altın son durum

Sinpaş Altın Oran ev fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim. Proje Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 4 etap olarak tasarlandı. 


Sinpaş Altın Oran projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2,5 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon, 4 oda 2 salon, 5,5 oda 1 salon, 6,5 oda 1 salon ve dubleks daire tipleri bulunuyor. 


Daire alanlarının 62 metrekare ile 270 metrekare arasında değiştiği Sinpaş Altın Oran projesi, Ankara - Çankaya'da inşa ediliyor. Proje 1 milyon 850 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Sinpaş Altın Oran projesinde yürüyüş parkurları, cafe restoranlar, buz pateni pisti, su kanalları, çocuk oyun alanları, çocuk vadisi, güvenlik, yüzme havuzu, ekolojik pazar, su kıyısı...